עוגת שוקולד “יום הולדת”

מצרכים

עוגת שוקולד

3 ביצים
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מים
כוס וחצי קמח
1/2 כוס קקאו
שקית אבקת אפייה


ציפוי גנאש

300 גרם שוקולד מריר
250 גרם שמנת מתוקה
סוכריות לציפוי

אופן ההכנה

עוגת שוקולד:

לחמם תנור ל170 מעלות.

בקערת המיקסר נקציף ביצים וסוכר. נוסיף בהדרגה שמן ומים, ולבסוף ננפה את כל היבשים פנימה ונטרוף עד שאין גושים.

להעביר לתבניות ולאפות כחצי שעה – 40 דק. מומלץ לנעוץ קיסם במרכז לפני סיום האפייה.

אחרי שמוכן, להכין בקערה (או על הגז) את ציפוי הגנאש ולחמם בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד שנמס. לשפוך מעל העוגה.

בתאבון♥️

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. אורלי

    מה גודל התבנית בבקשה?

    1. בר דהן

      2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אלומיניום בגודל סטנדרט

כתיבת תגובה

מתכונים נוספים שתאהבו