© כל הזכויות שמורות לבר דהן \\ נבנה ב-♥ ע"י טל שקורי
עוגת שוקולד “יום הולדת”
- הועלה ב -
- \\ קטגוריות: עוגות בחושות
מצרכים
עוגת שוקולד
3 ביציםכוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מים
כוס וחצי קמח
1/2 כוס קקאו
שקית אבקת אפייה
ציפוי גנאש
300 גרם שוקולד מריר250 גרם שמנת מתוקה
סוכריות לציפוי
אופן ההכנה
עוגת שוקולד:
לחמם תנור ל170 מעלות.
בקערת המיקסר נקציף ביצים וסוכר. נוסיף בהדרגה שמן ומים, ולבסוף ננפה את כל היבשים פנימה ונטרוף עד שאין גושים.
להעביר לתבניות ולאפות כחצי שעה – 40 דק. מומלץ לנעוץ קיסם במרכז לפני סיום האפייה.
אחרי שמוכן, להכין בקערה (או על הגז) את ציפוי הגנאש ולחמם בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד שנמס. לשפוך מעל העוגה.
בתאבון♥️
לפוסט הזה יש 2 תגובות
מה גודל התבנית בבקשה?
2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אלומיניום בגודל סטנדרט