כל הרגישים לגלוטן, צליאקים ואנשים שנרתעים ממצות? להתפקד!

המחיר עולה בעוד…

ימים
שעות
דקות
שניות

התכנית הדיגיטלית היחידה מסוגה בישראל
שאורזת בתוכה את המתכונים של האוכל
שאנחנו הכי אוהבים בעולם!
פשוט ללא גלוטן כדי שלא נצטרך
לוותר, להתפשר ולהתבאס.

בואי נודה באמת…

יש המון קמחים ותחליפים בשוק
שמוכרים כתחליפי קמח ללא גלוטן
הבעיה היא, שלחלקם יש טעם של צמיג,
חלקם גורמים לתוצר דוחה,
כמו מרקם של מסטיק שלעסו כמה ימים.

אבל די!
אני כאן כדי להראות לך
שאפשר גם אחרת!

לא משנה אם זה פסח,
לא משנה אם את צליאקית,
ולא משנה אם את רגישה לגלוטן

למה לעזאזאל שתתפשרי?

שמעי סיפור...

לפני כמה חודשים אחת החברות הכי טובות שלי
אמרה לי את המשפט הבא:
״ברי, הרופא אמר לי שאני רגישה לגלוטן,
ואני חייבת אותך
אסור לי לאכול כלוםםםםםם…

אני חייבת שתפעילי את הקסמים שלך
ותעזרי
לי למצוא תחליפים
כי אין סיכוי שאני חייה רק על חסה גזר ומלפפון…

אסור לי פיתות, לחמניות פשטידות,
אסור לי עוגיות ככה עם הקפה בבוקר,
אסור לי אפילו פיצות בר למה אני חייה?״

ותוך כדי שאנחנו נקרעות בטלפון מצחוק 
הבנתי גם כמה זה באמת כואב לה,
אמרתי לה ״שומעת סיס? אני דואגת לך״

החלטתי שאני אשכרה עוזרת לה
לחזור
לאכול כמו שהיא אוהבת
אבל בתנאים החדשים …

אמרתי לעצמי וואלה.. יש כאן אתגר מדהים
שיכול לעזור לא רק למיכלי,

אלא גם לכל הצליאקים,
רגישים לגלוטן,
סולדים ממצות,

ובמיוחד לאנשים כמוני –
שאוהבים פחמימות 😂

עכשיו הייתה בעיה…

לכל מי שכבר ניסתה פשוט לקחת מתכון
ולהחליף קמח אחד בקמח אחר

יודעת שזה לא בדיוק עובד
(בלשון המעטה)

זה כמויות שונות של מים, ביצים, סוכר,
זו התפחה שונה,
זו אפייה שונה,

בקיצור כל התהליך הזה
זה וואג׳ראס אחד גדול!

אבל אחותכן הנאמנה הייתה מוכנה
לספוג בשבילכן כל טעות אפשרית,
לבזבז חומרי גלם,
ליצור מהומות במטבח,

ולדאוג לשלום בית בתנאים מחמירים.

אז אחרי חודשים של עבודה קשה במטבח
בניסיון למצוא תחליף ראוי למתכונים שלי,
בנחישות שיא ללמוד, לחקור, ולהשתפר
החלטתי להקים את התכנית הדיגיטלית שלי,
ואני שמחה ונרגשת להציג לך:

התכנית הדיגיטלית היחידה מסוגה בישראל
שאורזת בתוכה את המתכונים של האוכל
שאנחנו הכי אוהבים בעולם!
פשוט ללא גלוטן כדי שלא נצטרך
לוותר, להתפשר ולהתבאס.

התכנית מחולקת לפרקים שונים,
כשבכל פרק את הולכת להיחשף למתכונים מטריפים
כשכל הקורס הזה מכיל 18 מתכונים שונים ומגוונים
שכל מי שיטעם אותם – כולל את,
לא תקלטו שאין בהם טיפה של גלוטן!!!

אז מה מחכה לך בפנים?

חצ׳אפורי

פוקאצ׳ה

פיתה זעתר

פיצה מרגריטה

חלה של שבת

פרעצל

קיש פטריות

קיש בטטה

קישים אישיים

פריקסה

לחם טחינה

לזניה בטטה ותרד

ספרינג רולס

וסגרתי לך פינה גם עם מתוקים ללא גלוטן

טארט פטיסייר ופירות

עוגיות מקרון

שמרים קינמון

שמרים שוקולד

ואם חשבת שסיימתי...

שימי לב לזה:

לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים,
אלא דאגתי לך למעטפת שלמה,
הכוונה, מקום לשאלות, חוברת מתכונים מפורטת שתוכלי להדפיס
וקהילה מטורפת של התלמידות האלופות שלי

חוברת מתכונים
שתוכלי להוריד למחשב או לנייד, להדפיס ולשמור לך אותם בצורה מסודרת.

גישה לכל החיים
לאתר הקורסים שלי שבו תוכלי להתקדם בזמן שלך ובקצב שלך בקורס.

קבוצת ווצאפ סגורה
רק לתלמידות הקורס כדי שתוכלי לקבל מענה אישי לכל שאלה שעולה לך.

סרטוני הדרכה
עם כל ההסברים על חומרי הגלם המיוחדים שיהיה לך קל להבין וליישם.

חצ׳אפורי

פוקאצ׳ה

פיתה זעתר

פיצה מרגריטה

חלה של שבת

פרעצל

קיש פטריות

קיש בטטה

קישים אישיים

פריקסה

לחם טחינה

לזניה בטטה ותרד

ספרינג רולס

וסגרתי לך פינה גם עם מתוקים ללא גלוטן

טארט פטיסייר ופירות

שמרים קינמון

שמרים שוקולד

עוגיות מקרון

ואם חשבת שסיימתי...

שימי לב לזה:

לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים,
אלא דאגתי לך למעטפת שלמה,
הכוונה, מקום לשאלות, חוברת מפורטת
וקהילה מטורפת של התלמידות האלופות שלי

חוברת מתכונים
שתוכלי להוריד למחשב או לנייד, להדפיס ולשמור לך אותם בצורה מסודרת.

גישה לכל החיים
לאתר הקורסים שלי שבו תוכלי להתקדם בזמן שלך ובקצב שלך בקורס.

קבוצת ווצאפ סגורה
רק לתלמידות הקורס כדי שתוכלי לקבל מענה אישי לכל שאלה שעולה לך.

חוברות הדרכה
עם כל הבונוסים כתובים בצורה מפורטת שיהיה לך קל להבין וליישם.

אז בטח את שואלת את עצמך... ״מה ההשקעה שלי להצטרף לתכנית שתגרום לי להפסיק לברוח ממתוקים?״

שווי התכנית + כל הבונוסים הוא:

997 ש"ח

אבל כמו שאת כבר מכירה אותי…
אני ממש רוצה להנגיש את הקורס שלי
לכמה שיותר נשים שרוצות ללמוד ממני,
לכן הורדתי את המחיר לחצי –

497 ש"ח

אבל שימי לב!
בגלל שאני יודעת שהקורס הזה יכול לשנות לך את החיים במטבח
והולך לשנות את כל עולם הקינוחים והמאפים,
ושאין מצב שאת לא הולכת להיות חלק ממנו וכל-כך חשוב לי להגיע לכמה שיותר נשים,
החלטתי לתת לך הנחה נוספת לזמן מוגבל
ולפני שאני מתחרטת – המחיר שלך הוא:

167 ש"ח בלבד

המחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-997 ש”ח
בלי הודעה מוקדמת,
כי זה המחיר שהתכנית הזו שווה.
(שווה לך למהר כי המחיר הזה יישמר לך
ל-48 שעות הקרובות בלבד!….)

ימים
שעות
דקות
שניות

המחיר שלך הוא רק 167 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

ואם אנחנו עדיין לא מכירות

היי, אני בר דהן מלכה

נשואה לאופיר ואמא של ירין וארבל.

אני קונדיטורית מקצועית מזה כ-5 שנים,
ובעלת עסק למגשי אירוח
ובית ספר דיגיטלי לאפייה.

בית הספר שלי מורכב היום מ-12 קורסים שונים
המלמדים את עולם הקונדיטוריה והבישול החלבי
בצורה פרקטית ליישום בבית,
גם אם את לא קונדיטורית מקצועית.

בקורסים שלי אני מסבירה שלב אחר שלב
את כל השלבים עם סרטונים מפורטים,
חוברות מתכונים ואפילו קבוצות ווצאפ
לתמיכה לאחר רכישת הקורס.

בית הספר שלי מונה היום
כ- 3,000 תלמידות מרוצות
שהגיעו לתוצרים מדהימים
ואפילו כאלה שפתחו מזה עסק מצליח.

למי התכנית הזאת מושלמת?

שאלות תשובות:

משתמשת בתחליפי קמחים ללא גלוטן – מולינו ירוק, מולינו כחול, פיורינו וקמח רב תכליתי. את כולם ניתן להשיג בקלות ברשתות השיווק.

ממש ממש לא וכל מי שטעם את המאפים שלי לא האמין שאין בהם גלוטן. מרגיש ממש כמו הדבר האמיתי!

עשיתי המון נסיונות לפני שהוצאתי את התכנית הזו וקמחים אחרים שהשתמשתי בהם לא הייתי מרוצה מהתוצאה הסופית. חשוב לי להביא בסוף תוצר שהוא לא פחות ממושלם ומתכונים לא מושלמים אפשר למצוא בגוגל בקלות. 

חד משמעית כן! עבורכם יצרתי את התכנית הזו! היא כולה מותאמת לצליאקים וגם כל שאר חומרי הגלם שאני משתמשת בהם בתכנית נבדקו בקפידה ואינם מכילים גלוטן.

חד משמעית כן! המטרה היא לגרום לך להנות ממאפים ומתכונים מעולים ולהפסיק להתפשר על טעמים מבאסים. מגיע לך יותר מזה!

כן יש קורנפלור, שמרים, פודינג, ועוד כמה מוצרים שחשוב לשים לב אליהם כשאת רוכשת ולוודא שאין בהם גלוטן. יש הסברים מפורטים על כל המוצרים האלו בתוך הקורס עצמו.

המחיר שלך הוא רק 167 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

×

עגלת קניות