״מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?״
המחיר עולה בעוד…
בחג הזה את הולכת להכין את העוגות והקינוחים הכי שווים וטעימים שיש לפסח
בין אם את אוהבת את המטבח ואוהבת לאפות,
או שאפילו את כבר עוסקת בזה ומדי פעם מוכרת גם מהבית..
הקורס הזה הוא חובה עבורך!.
הפסח הזה את מארחת?
או שאת מתארחת?
אני אישית מאוד אוהבת לארח,
והחלק שאני הכי אוהבת..
זה את סוף הארוחה.
מגיעים לשלב הקינוחים,
ואז תמיד יש כמה דודות
שמכינות את הרולדות הקבועות
ויש אותי.. 🙂
עם הקינוחים המיוחדים שאני יודעת להכין.
אבל איזה באסה זה בפסח
שיש כל כך הרבה דברים שאסור ואסור
וממה שכן מותר לא תמיד יודעים
איך להשתמש כדי להגיע לתוצאות טובות
אבל זהו,
החלטתי שאני עושה לזה סוף!
את מכירה את זה שיש איזה חג שמתקרב:
פורים, פסח, שבועות, חגי תשרי, חנוכה…
ולנו הישראלים..
יש את הקינוחים שלנו לכל חג וחג.
כל שנה לפני פסח,
מכינים תמיד את הקינוחים
הקבועים שהם בדרך כלל-
עוגיות קוקוס, עוגיות בוטנים או במקרה
הטוב קונים עוגיות יין בסופר.
ואם את רוצה השנה,
להוסיף לשולחן החג שלך עוגות וקינוחים שאין באף מקום אחר
ולפנק את האורחים והמשפחה שלך
בתוצרים שעדיין לא הכנת אף פעם..
אז אחרי המון עבודה מאחורי הקלעים
במטרה להביא לשולחן החג שלך
את הכי טוב שיש!!!
אני גאה ונרגשת להציג לך את התכנית
הדיגיטלית שתשנה את החג שלך
מהיום ולתמיד:
ולהנגיש בה את המידע הזה
לכל אחת שרוצה לדעת
איך לארח בצורה מושלמת שאף אחד לא ישכח את שולחן החג שלה
אז כל מי שיושבת פעורת פה
מול התמונות באינסטגרם
וצופה בקולגות או מתחרות
או אפילו סתם בנשים שאופות בעצמן
ולא מבינה איך שלהן יוצא טעים
ושלך לא
אני כאן בשבילך.
כדי שתוכלי להגשים בעצמך חלומות,
להפסיק לפחד מהמטבח
ולהתחיל להפוך חלומות למציאות
בדרך קלה, מהנה ונוחה.
קונקורד שוקולד
מוס אגוזי לוז
טעמי ביתי
קרם ברולה
(מתוך פריז בישראל)
גבינה אפויה
היער השחור
פבלובה תותים
פונדנט שוקולד
טפיוקה פירות יער
עוגת שוקולד קוקוס
(מתוך שבת של מלכה)
קונקורד שוקולד
גבינה אפויה
פונדנט שוקולד
מוס אגוזי לוז
היער השחור
טפיוקה פירות יער
טעמי ביתי
עוגת שוקולד קוקוס
(מתוך שבת של מלכה)
פבלובה תותים
קרם ברולה
(מתוך פריז בישראל)
האריזה המושלמת!
איך לבחור את הקינוחים הנכונים למארז ואיך לסדר אותם בצורה נכונה במגש כדי שייראה אסתטי, מושך ומעורר תאבון ויגרום לכל אחד שמגיע לעמוד שלך להפוך ללקוח משלם.
מתי מתחילים את ההכנות?
כדי להתכונן לעומס של החגים חייבים לדעת איך להתנהל בצורה נכונה עם כל ההכנות וכל מה שאפשר להכין מראש, לשמור בקירור או אפילו להקפיא.
ובשיעור בונוס הזה נדבר על איך תוכלי לנהל את הזמן שלך בצורה מיטבית ולא לקרוס תחת העומס.
איך ואיפה לפרסם
כדי לקבל פניות חמות מלקוחות רלוונטיים ונכונים צריך לדעת איך לדעת לעשות את זה נכון ואילו מוצרים הכי נכון לשווק בכל פלטפורמה שעומדת לרשותך
בפרק הבונוס הזה אלמד אותך איך לעשות זאת נכון.
חוברת מתכונים מפורטת
שתוכלי להוריד, להדפיס ולשמור לך אותה בצורה מסודרת.
גישה לכל החיים
לאתר הקורסים שלי
שבו תוכלי להתקדם
בזמן שלך ובקצב שלך בקורס.
האריזה המושלמת!
איך לבחור את הקינוחים הנכונים למארז ואיך לסדר אותם בצורה נכונה במגש כדי שייראה אסתטי, מושך ומעורר תאבון ויגרום לכל אחד שמגיע לעמוד שלך להפוך ללקוח משלם.
מתי מתחילים את ההכנות?
כדי להתכונן לעומס של החגים חייבים לדעת איך להתנהל בצורה נכונה עם כל ההכנות וכל מה שאפשר להכין מראש, לשמור בקירור או אפילו להקפיא.
ובשיעור בונוס הזה נדבר על איך תוכלי לנהל את הזמן שלך בצורה מיטבית ולא לקרוס תחת העומס.
איך ואיפה לפרסם
כדי לקבל פניות חמות מלקוחות רלוונטיים ונכונים צריך לדעת איך לדעת לעשות את זה נכון ואילו מוצרים הכי נכון לשווק בכל פלטפורמה שעומדת לרשותך
בפרק הבונוס הזה אלמד אותך איך לעשות זאת נכון.
חוברת מתכונים מפורטת
שתוכלי להוריד, להדפיס ולשמור לך אותה בצורה מסודרת.
גישה לכל החיים
לאתר הקורסים שלי
שבו תוכלי להתקדם
בזמן שלך ובקצב שלך בקורס.
אני מקווה שהבנת שאם את רוצה
להפוך למקצוענית בתחום,
אבל לא יודעת איך…
הקורס שלי הוא הפיתרון
המחיר לקורס מתעשרות מחגיגות בפסח הוא:
אבל כמו שאת כבר מכירה אותי…
אני ממש רוצה להנגיש את הקורס שלי לכמה שיותר נשים שרוצות ללמוד ממני,
לכן המחיר אחרי הנחה הוא –
אבל שימי לב!
רק ל-48 שעות
ורק עד שהטיימר למטה יגיע לאפס
המחיר שלך הוא –
המחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-597 ש”ח
בלי הודעה מוקדמת,
כי זה המחיר שהתכנית הזו שווה.
(שווה לך למהר כי המחיר הזה
יישמר לך רק לעוד….)
הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר
היי, אני בר דהן מלכה
קונדיטורית מקצועית בוגרת בית ספר “בישולים”,
בעלת קייטרינג חלבי ומגשי אירוח לאירועים, ומנחת סדנאות דיגיטליות
לבישול חלבי ואפייה ביתית.
נשואה לאופיר, ואמא של ירין.
לפני 4 שנים פתחתי את העסק שלי,
העברתי מאות סדנאות בבתים מארחים
ברחבי הארץ ולימדתי מאות נשים
את סודות המטבח שלי.
במשך השנים בתחום הקינוחים
הוספתי גם את תחום הבישול
והיום אני מנהלת עסק
של קייטרינג חלבי ומגשי אירוח.
בתור אחת שהגיעה ממקום של
חוסר ביטחון עצמי וחוסר ביטחון במטבח,
בחרתי לשנות את זה
והלכתי ללמוד ולפתח קריירה מקצועית.
לכן, היום,
כשאני רואה כל כך הרבה נשים
שרוצות להגשים את החלום שלהן ומפחדות,
אני רוצה להעביר את כל הידע שלי אליהן ולהגיד להן שהכל אפשרי – אם רק מנסים.
הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר