במחיר מבצע ל-48 שעות:

ימים
שעות
דקות

חם ורותח מהמטבח של בר דהן:

איך לקחתי את כל המתכונים
הכי מוצלחים שלי והכנתי מהם
תכנית דיגיטלית מטורפת לקראת שבועות

התכנית שהולכת להפוך אותך למלכה במטבח
ותתן לך את כל הידע שאת צריכה
גם כדי למלא את שולחן החג בקינוחים מטריפים
וגם כדי למכור ולגרום ללקוחות שלך לעוף עלייך!

[בין אם את עוסקת בתחום
ובין אם אין לך שום נסיון במטבח]

בין אם את אוהבת את המטבח ואוהבת לאפות,
או שאפילו את כבר עוסקת בזה
ומדי פעם מוכרת גם מהבית..

הקורס הזה הוא חובה עבורך!.

השבועות הזה את מארחת?
או שאת מתארחת?

אספר לך קצת עליי…
אני אישית מאוד אוהבת לארח,
אם זה באירועים משפחתיים, בשבתות אבל בעיקר בחגים
והחלק שאני הכי אוהבת כשאני מארחת..
זה את סוף הארוחה.
{ (לא כי כולם עומדים ללכת…:) }

אלא דווקא כי מגיעים לשלב הקינוחים,
ואז את בטח מכירה שתמיד יש כמה דודות
שמכינות את הרולדות והעוגות הקבועות
ויש אותי.. 🙂
עם הקינוחים המיוחדים שאני יודעת להכין.


מה אני אגיד לך,
תמיד כיף לקבל מחמאות
ולהיות מסמר הערב שמקבל מחמאות
במיוחד שזה בערב החג.


ואם גם את כמוני – אוהבת לארח
ובמיוחד אם יש לך עסק
של מכירת עוגות וקינוחים מהבית,

אני רוצה להראות לך מה את צריכה ויכולה לעשות
גם כדי לארח ברמה הכי גבוהה שיש,
וגם כדי להכניס עוד כמה אלפי שקלים
בכל מועד מיוחד שיש במהלך השנה.

את מכירה את זה שיש איזה חג שמתקרב:
פורים, פסח, שבועות, חגי תשרי, חנוכה…

והנה, אפילו בלי להרגיש, שבועות עוד רגע כאן.
אני בטוחה שאת רואה ברשתות איך הכל נצבע לבן
איך כל אחת מעלה את העוגות והקינוחים שלה,
מתגאה בתוצרים שלה ובמה שהאורחים שלה
הולכים לאכול בערב החג..
או לחלופין, ממה הלקוחות שלה כל כך הולכים להנות…
ואת – כל כך רוצה לדעת בעצמך איך להכין את הכל
אבל אין לך מושג איך ומאיפה להתחיל…

אני יודעת,
את מפחדת לא להצליח.

אבל תקשיבי!
גם אני פעם הייתי במקום שלך – 
ואחרי שנים של ניסיון וצבירת ידע בתחום
החלטתי שכל עוד זה תלוי בי?
לא תהיה אישה אחת שמפחדת מהמטבח או מאפייה
לא משנה כמה ניסיון יש לה.

החלטתי שאת כל הטעויות שאני עשיתי,
וכל המתכונים וחומרי הגלם שאני זרקתי לפח
אני הולכת לחסוך ממך.
והחלטתי לבנות תכנית דיגיטלית מקיפה
שתלמד אותך את כל הסודות שלי
ותאפשר לך לארח כמו מלכה
וגם למכור ללקוחות שלך בביטחון מלא

אז מוכנה לזה?
יש לך כאן הזדמנות ללמוד מתכונים חדשים שעוד לא הכנת!

ובכדי שזה יקרה על הצד הטוב ביותר,
וכדי להגדיל לעצמך משמעותית את הסיכוי להיות זו שכולם מזמינים
רק ממנה לחגים ומועדים…

אני מתרגשת להציג לך את:

ולהנגיש בו את המידע הזה
לכל אחת שרוצה לדעת
איך באמת לנצל את תקופות החגים
כדי להעיף את העסק שלה קדימה

או לארח בצורה מושלמת שאף אחד לא ישכח את שולחן החג הזה

ולהיכנס סוף סוף לליגה של הגדולים!

אז כל מי שיושבת פעורת פה
מול התמונות באינסטגרם
וצופה בקולגות או מתחרות ולא מבינה
מה הן עושות שונה ממך

וחולמת להצליח בתחום,
אני כאן בשבילך.

כדי שתוכלי להגשים בעצמך חלומות,
להפסיק לפחד מלפרסם את עצמך
ולהתחיל להפוך רעיונות למציאות
בדרך קלה, מהנה ונוחה.

אז מה מחכה לך בפנים?

גבינה ניו-יורקית

גבינה פירורים

סנט הונורה

פחזניות קראמבל

מילפיי [קרמשניט]

טירמיסו

בורקס תורכי

טארט פירות העונה

גבינה אפויה

קיש פילו

גבינה ניו-יורקית

מילפיי [קרמשניט]

טארט פירות העונה

גבינה פירורים

טירמיסו

גבינה אפויה

סנט הונורה

קיש מבצק פילו

בלינצ׳ס גבינה

בורקס תורכי

מאפה גבינות ומנולד

פחזניות קראמבל

וזה לא הכל!
כי את כבר מכירה יותר ויודעת
שאין אצלי קורס בלי בונוסים!

אז לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים,
אלא דאגתי לך למעטפת שלמה שתלמד אותך
איך לארוז את הקינוחים שלך בצורה מושלמת,
איך להתכונן מראש ולנהל זמנים נכון,
ואיפה תוכלי לפרסם כדי לקבל פניות חמות מלקוחות פוטנציאליים 

בונוס 1:

האריזה המושלמת!
איך לבחור את הקינוחים הנכונים למארז ואיך לסדר אותם בצורה נכונה במגש כדי שייראה אסתטי, מושך ומעורר תאבון ויגרום לכל אחד שמגיע לעמוד שלך להפוך ללקוח משלם.

בונוס 2:

מתי מתחילים את ההכנות?
כדי להתכונן לעומס של החגים חייבים לדעת איך להתנהל בצורה נכונה עם כל ההכנות וכל מה שאפשר להכין מראש, לשמור בקירור או אפילו להקפיא.
ובשיעור בונוס הזה נדבר על איך תוכלי לנהל את הזמן שלך בצורה מיטבית ולא לקרוס תחת העומס.

בונוס 3:

איך ואיפה לפרסם
כדי לקבל פניות חמות מלקוחות רלוונטיים ונכונים צריך לדעת איך לדעת לעשות את זה נכון ואילו מוצרים הכי נכון לשווק בכל פלטפורמה שעומדת לרשותך
בפרק הבונוס הזה אלמד אותך איך לעשות זאת נכון.

וזה לא הכל!
כי את כבר מכירה יותר ויודעת
שאין אצלי קורס בלי בונוסים!

אז לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים,
אלא דאגתי לך למעטפת שלמה שתלמד אותך
איך לארוז את הקינוחים שלך בצורה מושלמת,
איך להתכונן מראש ולנהל זמנים נכון,
ואיפה תוכלי לפרסם כדי לקבל פניות חמות מלקוחות פוטנציאליים 

בונוס 1:

האריזה המושלמת!
איך לבחור את הקינוחים הנכונים למארז ואיך לסדר אותם בצורה נכונה במגש כדי שייראה אסתטי, מושך ומעורר תאבון ויגרום לכל אחד שמגיע לעמוד שלך להפוך ללקוח משלם.

בונוס 2:

מתי מתחילים את ההכנות?
כדי להתכונן לעומס של החגים חייבים לדעת איך להתנהל בצורה נכונה עם כל ההכנות וכל מה שאפשר להכין מראש, לשמור בקירור או אפילו להקפיא.
ובשיעור בונוס הזה נדבר על איך תוכלי לנהל את הזמן שלך בצורה מיטבית ולא לקרוס תחת העומס.

בונוס 3:

איך ואיפה לפרסם
כדי לקבל פניות חמות מלקוחות רלוונטיים ונכונים צריך לדעת איך לדעת לעשות את זה נכון ואילו מוצרים הכי נכון לשווק בכל פלטפורמה שעומדת לרשותך
בפרק הבונוס הזה אלמד אותך איך לעשות זאת נכון.

וכמובן שאת מקבלת גם:

חוברת מתכונים מפורטת
שתוכלי להוריד למחשב או לנייד, להדפיס ולשמור לך אותם בצורה מסודרת.

גישה לכל החיים
לאתר הקורסים שלי שבו תוכלי להתקדם בזמן שלך ובקצב שלך בקורס.

קבוצת ווצאפ סגורה
רק לתלמידות הקורס כדי שתוכלי לקבל מענה אישי לכל שאלה שעולה לך.

חוברות הדרכה
עם כל הבונוסים כתובים בצורה מפורטת שיהיה לך קל להבין וליישם.

אז תקשיבי...

אני מקווה שהבנת שאם את רוצה
להפוך למקצוענית בתחום, 
אבל לא יודעת איך…

הקורס שלי הוא הפיתרון

למי הקורס מתאים?

אז בטח את שואלת את עצמך... ״מה ההשקעה שלי להצטרף לתכנית מתעשרות מחגיגות?״

שווי התכנית + כל הבונוסים הוא:

397 ש"ח

אבל כמו שאת כבר מכירה אותי…
אני ממש רוצה להנגיש את הקורס שלי
לכמה שיותר נשים שרוצות ללמוד ממני,
לכן הורדתי את המחיר לחצי –

259 ש"ח

אבל שימי לב!
בגלל שאני יודעת שהקורס הזה יכול לשנות לך את החיים
ובגלל שכל-כך חשוב לי להגיע לכמה שיותר נשים, החלטתי לתת עוד 50% הנחה לזמן מוגבל
והמחיר שלך הוא –

127 ש"ח בלבד

המחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-397 ש”ח
בלי הודעה מוקדמת,
כי זה המחיר שהתכנית הזו שווה.
(שווה לך למהר כי המחיר הזה יישמר לך לעוד….)

ימים
שעות
דקות
שניות

המחיר שלך ל-48 שעות הקרובות הוא רק 127 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

ואם אנחנו עדיין לא מכירות

היי, אני בר דהן מלכה

קונדיטורית מקצועית בוגרת בית ספר “בישולים”,
בעלת קייטרינג חלבי ומגשי אירוח לאירועים, ומנחת סדנאות דיגיטליות
לבישול חלבי ואפייה ביתית.

נשואה לאופיר, ואמא של ירין וארבל.
לפני 4 שנים פתחתי את העסק שלי,
העברתי מאות סדנאות בבתים מארחים
ברחבי הארץ ולימדתי מאות נשים
את סודות המטבח שלי.

במשך השנים בתחום הקינוחים
הוספתי גם את תחום הבישול
והיום אני מנהלת עסק
של קייטרינג חלבי ומגשי אירוח.

בתור אחת שהגיעה ממקום של
חוסר ביטחון עצמי וחוסר ביטחון במטבח,
בחרתי לשנות את זה
והלכתי ללמוד ולפתח קריירה מקצועית.

לכן, היום,
כשאני רואה כל כך הרבה נשים
שרוצות להגשים את החלום שלהן ומפחדות,
אני רוצה להעביר את כל הידע שלי אליהן ולהגיד להן שהכל אפשרי – אם רק מנסים.

המחיר שלך ל-48 שעות הקרובות הוא רק 127 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

×

עגלת קניות