המחיר עולה בעוד…

ימים
שעות
דקות
שניות

בר דהן חושפת: ״מה שיש כאן הולך לשנות את כל עולם המאפים והקינוחים״

איך לאפות את העוגות והקינוחים
הכי מושחתים שיש
בלי גרגיר אחד של סוכר
בלי רגשות אשם
בלי להתפשר על הטעם
ובפחות מ-45 דקות למתכון!

את לא צריכה לברוח יותר מהקינוחים שאת מכורה אליהם

המחיר עולה בעוד…

ימים
שעות
דקות
שניות

בר דהן חושפת: ״מה שיש כאן הולך לשנות את כל עולם המאפים והקינוחים״

איך לאפות את העוגות והקינוחים
הכי מושחתים שיש
בלי גרגיר אחד של סוכר
בלי רגשות אשם
בלי להתפשר על הטעם
ובפחות מ-45 דקות למתכון!

את לא צריכה לברוח יותר מהקינוחים שאת מכורה אליהם

דמייני רגע…

שאת יכולה לאכול עוגות גבינה, בראוניז,
חטיפי חלווה, שמרים ומאפינס
עם אפס סוכר…
שמינית מהקלוריות…
ועם טעם שהולך לגרום לך לא להאמין שזה הגיוני !

זה יישמע כמו חלום...

אבל בדף הקצר הזה,
אני הולכת להראות לך
איך תוכלי לאפות כל קינוח
שאת רק יכולה לדמיין
בלי לדפוק חשבון לקלוריות,
לסוכר ולבריאות שלך…

וכדי שתאמיני לי,
נתתי לכמה תלמידות שלי
גישה מוקדמת במחיר מוזל לקורס
וזה מה שהיה להן להגיד:

בואי נדבר תכל׳ס...

ברגע שאנחנו אוכלים קינוח עם סוכר לבן רגיל
הגוף אוטומטית דורש עוד סוכר.
רמות הסוכר בדם עולות
ואז צונחות.

ואז מה קורה?
הגוף צועקקקקק
״עודדדד סוכרררר!״

ולמה אני מספרת לך את זה?

כי חשוב לי שתקראי רגע את הסיפור שלי.
ותביני, שאת לא לבד בזה.

בתור אחת שמתעסקת
בתחום הקונדיטוריה 7 שנים,

אני מודה – התמכרתי.
התמכרתי לסוכר ובכל רגע נתון – הייתי מתנחמת בו.
תמיד חיפשתי את הביס המתוק הבא
את הדבר החדש שירגש אותי
את הביס הבלתי נשכח שיגרום לי לרצות עוד.

הייתי אוכלת המון מתוך אכילה ריגשית,
ולא ידעתי איך לעצור את עצמי
כי הגוף שלי תמיד חיפש ודרש עוד – וכמה שיותר.

עד שהתופעות התחילו להגיע..
העייפות… השינויים הקיצוניים במצב רוח…
הרגע הזה שמצד אחד אני מתה לעצור
ומצד שני?

מדמיינת את הביס הבא.

תחושת התסכול –
שאין לי שליטה על מה שנכנס לי לפה,
ושאני לא מצליחה לעמוד בפיתוי
מול קינוחים כאלה מטריפים.

המסע שלי לתכנית המהפכנית הזו
התחיל כמו כל סיפור אחר –

מתוך הצורך להפסיק
את ההתמכרות שלי לסוכר.

אבל כל מתכון שניסיתי בגוגל,
היה פשוט מזעזע!

לא טעים, לא מוצלח,
יבש, עם טעם לוואי

ומוציא כל חשק להיכנס בכלל למטבח.

אז הפגנתי נחישות,
שאלתי את העוקבות שלי באינסטגרם
אם גם הן מרגישות שהן מכורות למתוק
ואם גם הן מחפשות קינוחים מוצלחים ללא סוכר

ואז ,הבנתי שאני לא לבד!!!
שאני לא היחידה שחווה את זה
שגם הן מתוסכלות,
מוותרות
מתפשרות…..

ובתור קונדיטורית מקצועית,
כיוונתי את כל תשומת הלב שלי
למציאת פתרון שישנה
את כל התפיסה שלנו
על קינוחים ללא סוכר.

אז אחרי חודשים של עבודה קשה במטבח
בניסיון למצוא תחליף סוכר ראוי למתכונים שלי,
בנחישות שיא ללמוד, לחקור, ולהשתפר
החלטתי להקים את התכנית הדיגיטלית שלי,
ואני שמחה ונרגשת להציג לך:

התכנית הדיגיטלית היחידה מסוגה בישראל
שתגרום לך
להפסיק להרגיש רגשות אשמה
בכל פעם שאת אוכלת משהו מתוק
ותלמד אותך שלב אחר שלב
איך להכין קינוחים מטורפים
בלי טיפה אחת של סוכר

בין אם את בעצמך מחפשת שינוי,
בין אם את סוכרתית,
בין אם יש לך עסק בתחום,
ובין אם אין לך שום ניסיון במטבח!

אז מה מחכה לך בפנים?

התכנית מחולקת לפרקים שונים,
כשבכל פרק את הולכת להיחשף לסדרת מתכונים
מטריפה כשכל הקורס הזה מכיל 22 מתכונים שונים ומגוונים שהולכים להטריף אותך ואת מי שיטעם אותם

פרק העוגות הולך ללמד אותך איך להכין עוגת גבינה אפויה אוורירית, קרמית ורכה. עוגת שוקולד קקאו וחמאת בוטנים, עוגות שמרים במילוי חלווה פיסטוק ומילוי קקאו ואגוזי לוז שגורמים לפיצוץ טעמים בפה.
ולא יכלתי לוותר גם על עוגת ביסקוויטים נוסטלגית של פעם, עם שכבות ביסקוויטים וקרם פודינג קרמל.

פרק הבחושות הולך ללמד אותך איך להכין עוגות בחושות נימוחות, רכות ונמסות בפה. במגוון טעמים כמו דבש,
גזר, שיש, לימון, בננה וחמאת בוטנים.
אלמד אותך טכניקות להכנת עוגה בחושה שלא תהיה דחוסה וכבדה, ואופציות הגשה שונות ומיוחדות.

איך אפשר בלי עוגיות ליד הקפה?
אז קבלי את נבחרת העוגיות שאת כולן תלמדי בקורס:
עוגיות פיצוחים כאלה שעושות רעשי קראנץ׳ כשנותנים בהן ביס, עוגיות ״צ׳ורוס״ אפויות טבולות בציפוי רויאל,
ועוגיות שוקולד פאדג׳ שלא רק שהן ללא סוכר הן גם ללא גלוטן! נימוחות ורכות בטירוף.

קינוחי ביס אלו כל הקינוחים שתמיד כיף לפתוח את המקרר לחטוף אחד ולהמשיך הלאה.
אז בראוניז פאדג׳ מפוצץ בשוקולד ובמרקם היסטרי ומפנק ברמות. כדורי באונטי במילוי קוקוס וציפוי שוקולד מריר
והקינוח המנצח בשבילי – חטיפי החלווה עם קראנץ׳ פיסטוק שפשוט לא תוכלי להפסיק לאכול!

קינוחים בכוס תמיד נועדו כדי להרשים את האורחים ולהגיש אותם באירועים מיוחדים – אז גם לזה דאגתי לך!
טירמיסו מפנק עם שכבות בישקוטי שגם אותם תלמדי להכין בקורס, כוסות מוס שוקולד ממרנג צרפתי ומרקם היסטרי וקינוח מלבי מקרם קוקוס עם סירופ פטל ותוספות מפנקות מעל.

והפרק האחרון הוא פרק השחיתות – כדי שתבינו שגם הקינוחים האלה יכולים להיות ללא סוכר ולהיות מושלמים!
אז בלינצ׳ס גבינה בזילוף דבש
וכנאפה גבינות ופיסטוק
זה הדבר הבא בעולם הקינוחים ללא סוכר!

ובנוסף לכל השיעורים והמתכונים, הוספתי לתכנית בונוס מטורף!!!!
ואת מקבלת אותו במתנה

לקחתי את כל המתכונים שיש בתכנית,
וחישבתי לכל מתכון את הערכים שלו
עם פירוט מלא שמראה לך בדיוק כמה
קלוריות, פחמימות, שומנים וחלבונים.

כדי שתוכלי לדעת מראש מה הערכים
של הקינוח לפני שאת אוכלת ממנו!

ואם חשבת שסיימתי...

שימי לב לזה:

לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים,
אלא דאגתי לך למעטפת שלמה,
הכוונה, מקום לשאלות, חוברת מפורטת
וקהילה מטורפת של התלמידות האלופות שלי

חוברת מתכונים
שתוכלי להוריד למחשב או לנייד, להדפיס ולשמור לך אותם בצורה מסודרת.

גישה לכל החיים
לאתר הקורסים שלי שבו תוכלי להתקדם בזמן שלך ובקצב שלך בקורס.

קבוצת ווצאפ סגורה
רק לתלמידות הקורס כדי שתוכלי לקבל מענה אישי לכל שאלה שעולה לך.

חוברות הדרכה
עם כל הבונוסים כתובים בצורה מפורטת שיהיה לך קל להבין וליישם.

ולמה זה כל כך מיוחד?

כי הקינוחים לא יקפיצו את רמות הסוכר
הן לא יעלו לך אינסולין
הגוף יהיה מסופק ולא יבקש עוד

אם הוא יבקש עוד?
אין שום בעיה לאכול!

וכל עוגה, עוגייה, מאפינס שנמצאת כאן?
הולכת להיות בדיוק אם לא יותר טעימה…

(כי היא מגיעה עם 0 רגשות אשם)

ואם חשבת שסיימתי...

שימי לב לזה:

לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים,
אלא דאגתי לך למעטפת שלמה,
הכוונה, מקום לשאלות, חוברת מפורטת
וקהילה מטורפת של התלמידות האלופות שלי

חוברת מתכונים
שתוכלי להוריד למחשב או לנייד, להדפיס ולשמור לך אותם בצורה מסודרת.

גישה לכל החיים
לאתר הקורסים שלי שבו תוכלי להתקדם בזמן שלך ובקצב שלך בקורס.

קבוצת ווצאפ סגורה
רק לתלמידות הקורס כדי שתוכלי לקבל מענה אישי לכל שאלה שעולה לך.

חוברות הדרכה
עם כל הבונוסים כתובים בצורה מפורטת שיהיה לך קל להבין וליישם.

ולמה זה כל כך מיוחד?

כי הקינוחים לא יקפיצו את רמות הסוכר
הן לא יעלו לך אינסולין
הגוף יהיה מסופק ולא יבקש עוד

אם הוא יבקש עוד?
אין שום בעיה לאכול!

וכל עוגה, עוגייה, מאפינס שנמצאת כאן?
הולכת להיות בדיוק אם לא יותר טעימה…

(כי היא מגיעה עם 0 רגשות אשם)

אז בטח את שואלת את עצמך... ״מה ההשקעה שלי להצטרף לתכנית שתגרום לי להפסיק לברוח ממתוקים?״

שווי התכנית + כל הבונוסים הוא:

997 ש"ח

אבל כמו שאת כבר מכירה אותי…
אני ממש רוצה להנגיש את הקורס שלי
לכמה שיותר נשים שרוצות ללמוד ממני,
לכן הורדתי את המחיר לחצי –

497 ש"ח

אבל שימי לב!
בגלל שאני יודעת שהקורס הזה יכול לשנות לך את החיים במטבח
והולך לשנות את כל עולם הקינוחים והמאפים,
ושאין מצב שאת לא הולכת להיות חלק ממנו וכל-כך חשוב לי להגיע לכמה שיותר נשים,
החלטתי לתת לך הנחה נוספת לזמן מוגבל
ולפני שאני מתחרטת – המחיר שלך הוא:

167 ש"ח בלבד

המחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-997 ש”ח
בלי הודעה מוקדמת,
כי זה המחיר שהתכנית הזו שווה.
(שווה לך למהר כי המחיר הזה יישמר לך
ל-48 שעות הקרובות בלבד!….)

ימים
שעות
דקות
שניות

המחיר שלך הוא רק 167 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

ואם אנחנו עדיין לא מכירות

היי, אני בר דהן מלכה

נשואה לאופיר ואמא של ירין וארבל.

אני קונדיטורית מקצועית מזה כ-5 שנים,
ובעלת עסק למגשי אירוח
ובית ספר דיגיטלי לאפייה.

בית הספר שלי מורכב היום מ-12 קורסים שונים
המלמדים את עולם הקונדיטוריה והבישול החלבי
בצורה פרקטית ליישום בבית,
גם אם את לא קונדיטורית מקצועית.

בקורסים שלי אני מסבירה שלב אחר שלב
את כל השלבים עם סרטונים מפורטים,
חוברות מתכונים ואפילו קבוצות ווצאפ
לתמיכה לאחר רכישת הקורס.

בית הספר שלי מונה היום
כ- 3,000 תלמידות מרוצות
שהגיעו לתוצרים מדהימים
ואפילו כאלה שפתחו מזה עסק מצליח.

למי התכנית הזאת מושלמת?

שאלות תשובות:

משתמשת בתחליף סוויטאנגו, יש לו טעם, מראה ומרקם בדיוק כמו סוכר לבן. הוא בטוח לסוכרתיים, ומאושר ע״י האגודה הישראלית לסוכרת.

ניסיתי המון תחליפים ומתכונים שונים עד שהגעתי לתוצר לא פחות ממושלם והצלחתי להגיע לתוצאה הזו רק עם תחליפי סוויטאנגו שלכל המוצרים שלהם באופן חד משמעי אין טעם לוואי שנשאר בפה. לא מרגישים שאין סוכר במתכונים. כן, גם אני הייתי בהלם.

הוא היחידי בשוק האפייה שכולו טבעי והרכיבים שלו הם אריתריטול וצמח הסטיביה שמקורם מהטבע.

חד משמעית כן! סוויטאנגו מאופיין באפס קלוריות, כך שניתן להנות מהטעם המתוק ללא רגשות אשם.

קמח כוסמין לבן, קמח כוסמין מלא וקמח שקדים.

כן אני משתמשת בעיקר בגבינות עד 9% , יוגורטים טבעיים ללא מתיקות מעודנת, שמן קוקוס, קרם קוקוס במקום שמנת מתוקה, שוקולד מריר ללא תוספת סוכר, אגוזים, ועוד…

נכון, הם יקרים יותר ממוצרים אחרים שמכילים סוכר – אבל הם חד משמעית בריאים יותר, טובים יותר, ומאפשרים לנו להנות יותר מהתוצר הסופי. מה גם, שמי שאוכל בתזונה מופחתת סוכר יודע מראש שאלו מוצרים יותר יקרים – גם מי שצורך בעצמו וגם מי שמוכר לקהל לקוחות.

המחיר שלך הוא רק 167 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

×

עגלת קניות