עכשיו במבצע או עד שהטיימר מגיע לאפס:

שעות
דקות
שניות

חם ורותח מהמטבח של בר דהן:

איך לקחתי את כל המתכונים הכי מוצלחים שלי,
הפכתי אותם לטבעוניים ופרווה
ובניתי מהם תכנית דיגיטלית מטורפת:

התכנית הדיגיטלית היחידה בישראל
שתלמד אותך איך להכין קינוח מושלם
שהוא גם טבעוני וגם פרווה
שיגרום לכל האורחים שלך
ללקק את האצבעות,
להניח יד על השולחן ולצעוק…:
״אין מצב שזה פרווה!״

אני מדברת איתך על קינוחים כמו…

קרם ברולה עם מחית פיסטוק,
מוס שוקולד בציפוי קראנץ’ פררו רושה,
עוגת גבינה עם רוטב פירות יער,
קראק פאי עם סורבה פירות יער,
פאי פקאן עם גלידת שוקולד,
עוגת קראנץ עם ממרח נוטלה ביתי
 ועוד ועוד ועוד…

אם את אוהבת את תחום האפייה והקונדטוריה,
ואת אוהבת להכין קינוחים ללקוחות שלך
או למשפחה ולחברים שלך…

אני בטוחה שגם לך זה קורה

מכירה את זה שאת מכינה קינוחים לסופ”ש
או להזמנה ללקוחה,
ואז נשאלת השאלה –
“יש לך משהו טבעוני או פרווה?”

וכשזה קורה – את ישר נרתעת, נלחצת,

ומעדיפה להגיד לאורחים או ללקוחה – שאין.
ואז את מבינה, שבזמן שהעולם התקדם
את נשארת מאחור.

את נמצאת עם חוסר מטורף בידע
ובמתכונים טעימים ופשוטים להכנה.
ואני בטוחה שתסכימי איתי,
שגם המתכונים שכבר ניסית,
לא יוצאים הכי טעימים.

חומרי הגלם מורכבים
והסדר של המתכון לא ברור.
והתחליפים לחלב ולשמנת לא תמיד קיימים.

כשרק התחלתי את העסק שלי,
אי שם ב2019…

אני זוכרת שזה הנושא היחיד
שהצליח
ממש לסבך אותי.

כל פעם שנכנסה לי הזמנה
שחלק מהקינוחים או לפעמים
אפילו כולם היו טבעוניים ופרווה,

הייתי חייבת לוותר, או לפעמים לאלתר
וכמו שאת מבינה, לא תמיד זה הצליח.

לפעמים לא הצלחתי למצוא תחליפים מתאימים,
ולפעמים גם הקינוחים פשוט לא יצאו טעימים.

ומה שקרה..?
הבנתי שכנראה אני צריכה להשלים עם זה
שאני לא טובה בהכל
ופשוט וויתרתי על לא מעט הזמנות
כי העדפתי מראש לא להיכנס לזה.

זה מתסכל נורא,
אני מבינה אותך, הייתי שם.
וחלמתי להכין קינוחים כאלה…

בשנה האחרונה, 
התחלתי לקבל מאות פניות
ליצור תכנית דיגיטלית עם קינוחים טבעוניים ופרווה
וזו הייתה ההזדמנות הכי טובה עבורי לעלות שלב.

למדתי, חקרתי, ניסיתי…
ובסוף גם הצלחתי!

מצאתי את הקינוחים הכי קלים וטעימים
שמתאימים 
לקהל שמחפש קינוחים פרווה וטבעוני..
ושמתי דגש על זה שיהיו טעימים!

אז לקחתי את הידע והניסיון שלי
וארזתי הכל לתוך קורס דיגיטלי
שיראה לך שלב אחרי שלב
איך גם את יכולה
להכין לעצמך, ללקוחות
ולמשפחה שלך קינוחים כאלו.

 הגיע הזמן לקצור מחמאות –
גם כשזה מגיע לטבעונות ופרווה.
וסוף סוף הגעת למקום הנכון!

אחרי כמעט 5 שנים בתחום, שלמדתי, חקרתי, השתפרתי, הצלחתי לבנות עסק מצליח,
וגייסתי לבית הספר הדיגיטלי שלי
אלפי תלמידות מרוצות,
החלטתי להקים את התכנית הדיגיטלית שלי – 

ולהנגיש בה את המידע הזה לכל אחת
שרוצה לדעת איך להכין קינוחים מטריפים,
שכולם טבעוניים ופרווה
ברמה הכי גבוהה שיש, בלי להתפשר על הטעם,
על הנראות ועל המרקם.

בין אם את בעצמך טבעונית,
בין אם יש לך עסק בתחום,
ובין אם אין לך שום ניסיון במטבח!

אז מה מחכה לך בפנים?

בפרק זה תלמדי איך להכין עוגת גבינה אפויה, טבעונית ונהדרת, מושלמת ויציבה, רכה ומענגת עם רוטב פירות יער חמצמץ וטעים. וגם עוגת גבינה קלאסית טבעונית קרמית להפליא ומושלמת לכל אירוח ובמיוחד לשישי. לא תאמיני שאין בהן גרם אחד של גבינה אמיתית!

בפרק זה תלמדי להכין 3 בצקי שמרים שונים – קראנץ שוקולד במילוי נוטלה ביתי וחלבה, בלי טיפה של חלב! שושני קינמון ואגוזים לכל מי שאוהבת את השילוב המנצח הזה ולא מצאה את המתכון הפרווה המוצלח. ורוזעלך לוטוס ממש כמו בקפה לנדוור – אבל הרבה יותר טעים.

בפרק זה תלמדי להכין פאי פקאן מבצק פריך שנמס בכל ביס, במילוי פקאנים מוגש עם גלידת צ’אנק שוקולד ביתית. בנוסף תלמדי להכין קראק פאי טבעוני עם תחתית פריכה ומתוקה של עוגיית שיבולת שועל ומילוי קרמי ומשגע שיוגש לצד סורבה פירות יער.

בפרק זה תלמדי להכין קרם ברולה טבעוני, קטיפתי ומתוק ב-2 גירסאות – ביתית ומולקולרית. עם שכבת סוכר צרוב מלמעלה שכמובן משדרג את הכל. בנוסף תלמדי איך להכין בראוניז פאדג’ שוקולדי במיוחד
רך כמו ענן וקל להכנה.

בפרק זה תלמדי להכין עוגת גלידה ב-2 שכבות מפנקות – שוקולד ופיסטוק. על תחתית עוגיות שוקולדית וציפוי אגוזים עם שוקולד – מצד אחד: גלידה ביתית ללא צורך במכונה, מצד שני: פינוק טבעוני שאין אחד שלא יהנה ממנו! בנוסף תלמדי איך להכין עוגת מוס שוקולד עם מרכיב שלא תאמיני שאפשר להכין ממנו עוגת מוס – בציפוי קראנץ’ שוקולד פררו רושה.

בפרק זה תלמדי איך להכין עוגת גבינה אפויה, טבעונית ונהדרת, מושלמת ויציבה, רכה ומענגת עם רוטב פירות יער חמצמץ וטעים. וגם עוגת גבינה קלאסית טבעונית קרמית להפליא ומושלמת לכל אירוח ובמיוחד לשישי. לא תאמיני שאין בהן גרם אחד של גבינה אמיתית!

בפרק זה תלמדי להכין 3 בצקי שמרים שונים – קראנץ שוקולד במילוי נוטלה ביתי וחלבה, בלי טיפה של חלב! שושני קינמון ואגוזים לכל מי שאוהבת את השילוב המנצח הזה ולא מצאה את המתכון הפרווה המוצלח. ורוזעלך לוטוס ממש כמו בקפה לנדוור – אבל הרבה יותר טעים.

בפרק זה תלמדי להכין פאי פקאן מבצק פריך שנמס בכל ביס, במילוי פקאנים מוגש עם גלידת צ’אנק שוקולד ביתית. בנוסף תלמדי להכין קראק פאי טבעוני עם תחתית פריכה ומתוקה של עוגיית שיבולת שועל ומילוי קרמי ומשגע שיוגש לצד סורבה פירות יער.

בפרק זה תלמדי להכין קרם ברולה טבעוני, קטיפתי ומתוק ב-2 גירסאות – ביתית ומולקולרית. עם שכבת סוכר צרוב מלמעלה שכמובן משדרג את הכל. בנוסף תלמדי איך להכין בראוניז פאדג’ שוקולדי במיוחד
רך כמו ענן וקל להכנה.

בפרק זה תלמדי להכין עוגת גלידה ב-2 שכבות מפנקות – שוקולד ופיסטוק. על תחתית עוגיות שוקולדית וציפוי אגוזים עם שוקולד – מצד אחד: גלידה ביתית ללא צורך במכונה, מצד שני: פינוק טבעוני שאין אחד שלא יהנה ממנו! בנוסף תלמדי איך להכין עוגת מוס שוקולד עם מרכיב שלא תאמיני שאפשר להכין ממנו עוגת מוס – בציפוי קראנץ’ שוקולד פררו רושה.

ובנוסף, ברגע שאת נרשמת
את מקבלת ממני עוד פרק בונוס
ב-מ-ת-נ-ה!

בפרק הבונוס את הולכת ללמוד איך להכין 3 ממרחים ביתיים מטורפים – ממרח נוטלה, ממרח פרלינה אגוזי לוז וממרח פרלינה פקאן. ממרחים בטעמים מדהימים שמתאימים למילוי של עוגות שמרים, קינוחי כוסות, פחזניות.. ואם את מכורה כמוני – אז גם לאכול אותם ישירות מהצנצנת בא בחשבון.

ואם חשבת שסיימתי...

שימי לב לזה:

לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים,
אלא דאגתי לך למעטפת שלמה,
הכוונה, מקום לשאלות, חוברת מפורטת
וקהילה מטורפת של התלמידות האלופות שלי

חוברת מתכונים מפורטת
שתוכלי להוריד למחשב או לנייד, להדפיס ולשמור לך אותם בצורה מסודרת.

גישה לכל החיים
לאתר הקורסים שלי שבו תוכלי להתקדם בזמן שלך ובקצב שלך בקורס.

קבוצת ווצאפ סגורה
רק לתלמידות הקורס כדי שתוכלי לקבל מענה אישי לכל שאלה שעולה לך.

חוברות הדרכה
עם כל הבונוסים כתובים בצורה מפורטת שיהיה לך קל להבין וליישם.

אז תקשיבי...

אני מקווה שהבנת שאם את רוצה
להפוך למקצוענית בתחום,
ולא להישאר מאחור
כשכל העולם כבר התקדם
ואת בסך הכל לא יודעת איך…

הקורס שלי הוא הפיתרון

אז בטח את שואלת את עצמך... ״מה ההשקעה שלי להצטרף לתכנית שתהפוך אותי למלכה במטבח?״

שווי התכנית + כל הבונוסים הוא:

397 ש"ח

אבל כמו שאת כבר מכירה אותי…
אני ממש רוצה להנגיש את הקורס שלי
לכמה שיותר נשים שרוצות ללמוד ממני,
לכן הורדתי את המחיר לחצי –

198 ש"ח

אבל שימי לב!
בגלל שאני יודעת שהקורס הזה יכול לשנות לך את החיים במטבח
ובגלל שכל-כך חשוב לי להגיע לכמה שיותר נשים, החלטתי לתת הנחה נוספת לזמן מוגבל
והמחיר שלך הוא –

147 ש"ח בלבד

המחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-397 ש”ח
בלי הודעה מוקדמת,
כי זה המחיר שהתכנית הזו שווה.
(שווה לך למהר כי המחיר הזה יישמר לך לעוד….)

שעות
דקות
שניות

המחיר שלך לעכשיו הוא רק 147 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

ואם אנחנו עדיין לא מכירות

היי, אני בר דהן מלכה

נשואה לאופיר ואמא של ירין וארבל.

אני קונדיטורית מקצועית מזה כ-5 שנים,
ובעלת עסק למגשי אירוח
ובית ספר דיגיטלי לאפייה.

בית הספר שלי מורכב היום מ-12 קורסים שונים
המלמדים את עולם הקונדיטוריה והבישול החלבי
בצורה פרקטית ליישום בבית,
גם אם את לא קונדיטורית מקצועית.

בקורסים שלי אני מסבירה שלב אחר שלב
את כל השלבים עם סרטונים מפורטים,
חוברות מתכונים ואפילו קבוצות ווצאפ
לתמיכה לאחר רכישת הקורס.

בית הספר שלי מונה היום
כ- 3,000 תלמיכות מרוצות
שהגיעו לתוצרים מדהימים
ואפילו כאלה שפתחו מזה עסק מצליח.

המחיר שלך לעכשיו הוא רק 147 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

×

עגלת קניות