חם ורותח מהמטבח של בר דהן:

איך לקחתי את כל המתכונים
הכי מוצלחים בקייטרינג שלי
והפכתי אותם לתכנית דיגיטלית מטורפת:

שבה אראה לך איך להכין בקלות אוכל חלבי טעים,
שיהפוך אותך לתותחית על במטבח,
וישאיר את האורחים והלקוחות שלך
עם טעם של עוד ולהגיד:
״אין מצב שאת יודעת להכין את כל
המאכלים הטעימים האלה לגמרי בעצמך!״

רגע לפני שאסביר לך
מה את הולכת ללמוד בתוכנית הזו,
אני חייבת לשתף איתך משהו אישי:

תמיד אהבתי את המטבח. 
לתת את הטאצ‘ המיוחד שלי בכל מתכון,
בכל אירוע ובכל עיצוב שולחן.

ומאז ומתמיד אהבתי לארח,
אם זה בחגים, באירועים משפחתיים,
או סתם ערב עם חברים.
ובשלב שיצאתי לעצמאות ופתחתי את העסק,
החלטתי שחלק ממנו יהיה קשור לאירוח חלבי.

אני ממש זוכרת שבתחילת דרכי,
הייתי מתרוצצת לפני כל אירוח 
בחיפוש אחר מתכונים, ואחר העיצוב המושלם
אבל בפועל, נשארתי אבודה,
ולא הצלחתי למצוא שום דבר מעניין

לא הצלחתי לחשוב על מאכלים טעימים, 
וגם אם כן עלו לי רעיונות- 
לא היה לי שום מושג איך להכין אותם… 

ככל שמועד האירוח התקרב יותר, 
הייתי מוצאת את עצמי נכנסת ללחץ, 
לא סגורה על מה להכין ועל אם בכלל ייצא טעים,
ולבסוף מכינה שוב את המאכלים הגנריים והמשעממים, וקונה עוד כמה מוצרים כדי שהשולחן ייראה ‘עמוס’ 

אז החלטתי שלא משנה מה…
אני רוצה להפוך את עולם האירוח לקליל וכיפי,
לאחד כזה שאף אישה לא צריכה לחשוש ממנו,
בין אם היא מארחת אצלה ובין סתם רוצה להכין ארוחה משפחתית מפנקת

הבטחתי לעצמי,
שאמשיך לחקור ולהתנסות
עד שאצליח להכין לאורחים וללקוחות שלי
את מגשי הקייטרינג ושולחנות האירוח
היפים והטעימים ביותר שהם אכלו בחייהם!

ועם הזמן,
הבנתי שאנשים באמת נהנים מהאוכל שלי,
מהמתכונים שלי, מהיצירה שלי.
הבנתי איך כל פעם מחדש זה עושה לי טוב בלב
להיות חלק עיקרי בשמחה של אחרים.

כשרק התחלתי בתחום,
לא היה לי הרבה ידע וניסיון
אז מה שעשיתי
[ואולי גם את]

זה להתחיל ללמוד מתכונים
ביוטיוב, בפייסבוק ובאינסטגרם,
לראות תכניות בישול, לקרוא ספרים
ולנסות עשרות אם לא מאות פעמים
שוב ושוב מתכונים שלא תמיד היו מוצלחים.

עם הזמן,
הצלחתי להרכיב לעצמי מחברת
עם מיטב המתכונים הכי מוצלחים שלי,
אלו שאחרי כל כך הרבה נסיונות
קיבלתי עליהם הכי הרבה מחמאות.

ואז הבנתי משהו חשוב
ששינה לי את כל ההבנה על מגשי אירוח ובישול חלבי….
הבנתי שלא משנה כמה מוצלחים יהיו המתכונים שלי,
אני חייבת לעבוד בצורה מסודרת –
מרמת התפריט, ההגשה, הנראות ועד העיצוב.

ואם גם את מרגישה,
שכל מה שאת צריכה זו הכוונה
ומקום אחד שירכז לך את הכל
הגעת למקום הנכון!

אחרי כמעט 5 שנים בתחום, שלמדתי, חקרתי, השתפרתי,
הצלחתי לבנות עסק מצליח,
והוצאתי מאות אירועים מהמטבח שלי,
החלטתי להקים את התכנית הדיגיטלית שלי – 

ולהנגיש בה את כל הידע לכל אחת
שרוצה לדעת איך להכין מגשי אירוח מפנקים,
ללמוד בישול חלבי ברמה גבוהה ולעצב את השולחן
שיהיה הכי מגרה וטעים שיש 

בין אם את רוצה לארח,
בין אם באלך לדעת בישול חלבי,
ובין אם אין לך שום ניסיון במטבח!

אז מה מחכה לך בפנים?

2

וזה לא הכל!
כי את כבר מכירה יותר ויודעת
שאין אצלי תוכנית בלי בונוסים!

אז לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים,
אלא דאגתי לך למעטפת שלמה שתדריך אותך
על כל נושא האירוח,
משלב חישוב הכמויות לפי אדם,
עד לבחירת הכלים, ניהול הזמן שלך
ואפילו עיצוב השולחן.

 

 

וכמובן שאת מקבלת גם:

חוברת מתכונים מפורטת
שתוכלי להוריד למחשב או לנייד, להדפיס ולשמור לך אותם בצורה מסודרת.

גישה לכל החיים
לאתר הקורסים שלי שבו תוכלי להתקדם בזמן שלך ובקצב שלך בקורס.

קבוצת ווצאפ סגורה
רק לתלמידות הקורס כדי שתוכלי לקבל מענה אישי לכל שאלה שעולה לך.

חוברות הדרכה
עם כל הבונוסים כתובים בצורה מפורטת שיהיה לך קל להבין וליישם.

אז תקשיבי...

אני מקווה שהבנת שאם את רוצה
להפוך למקצוענית בתחום,
לדעת לבשל אוכל חלבי טעים,
להכין מגשי אירוח,
אבל לא יודעת איך…

התוכנית שלי היא הפיתרון

אז בטח את שואלת את עצמך... ״מה ההשקעה שלי להצטרף לתכנית שתהפוך אותי למלכה במטבח?״

שווי התכנית + כל הבונוסים הוא:

794 ש"ח

אבל כמו שאת כבר מכירה אותי…
אני ממש רוצה להנגיש את התוכנית שלי
לכמה שיותר נשים שרוצות ללמוד ממני,
לכן הורדתי את המחיר לחצי –

497 ש"ח

אבל שימי לב!
בגלל שאני יודעת שהתכונית הזו יכולה לשנות לך את החיים במטבח
ובגלל שכל-כך חשוב לי להגיע לכמה שיותר נשים, החלטתי לתת הנחה נוספת לזמן מוגבל
והמחיר שלך הוא –

297 ש"ח בלבד

המחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-794 ש”ח
בלי הודעה מוקדמת,
כי זה המחיר שהתכנית הזו שווה.

המחיר שלך להיום הוא רק 297 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

מה יש לתלמידות שלי לספר לך?

ואם אנחנו עדיין לא מכירות

היי, אני בר דהן מלכה

נשואה לאופיר ואמא של ירין וארבל.

אני קונדיטורית מקצועית מזה כ-5 שנים,
ובעלת עסק למגשי אירוח
ובית ספר דיגיטלי לאפייה.

בית הספר שלי מורכב היום מ-12 קורסים שונים
המלמדים את עולם הקונדיטוריה והבישול החלבי
בצורה פרקטית ליישום בבית,
גם אם את לא קונדיטורית מקצועית.

בקורסים שלי אני מסבירה שלב אחר שלב
את כל השלבים עם סרטונים מפורטים,
חוברות מתכונים ואפילו קבוצות ווצאפ
לתמיכה לאחר רכישת הקורס.

בית הספר שלי מונה היום
כ- 3,000 תלמיכות מרוצות
שהגיעו לתוצרים מדהימים
ואפילו כאלה שפתחו מזה עסק מצליח.

המחיר שלך להיום הוא רק 297 ש״ח !

הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
תעברי לדף תשלום מאובטח
ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

×

עגלת קניות