מי מאיתנו לא מכירה את תחושת התסכול הנוראית כשאנחנו “נופלות” על מתכון לא מוצלח שמצאנו ברשת, וזורקות שעות של עבודה ומצרכים יקרים לפח?

אם גם לך זה קורה,

הגעת למקום הנכון!

הגיע הזמן לעלות שלב,

להתגבר על כשלונות,

לשפר ביצועים,

ולקצור מחמאות.

בין אם את מתחילה בעולם האפייה

ובין אם את כבר יודעת את הבסיס

אבל רוצה ללמוד ולדעת עוד –

הקורס הזה הוא בשבילך!

 

הגיע הזמן שתפסיקי לשאול את עצמך

“איך זה שתמיד עוגת השמרים שלי יוצאת יבשה?”

“למה הפחזניות נופלות בתנור בכל ניסיון?”

“למה העוגה לא יוצאת גבוהה כמו בסרטונים?”

כדי שתצליחי להגיע לשלמות שאליה את שואפת, את קודם כל חייבת לדעת מהן הטעויות שלך..

מה החשיבות של שילוב המרכיבים במתכון שלך?

למה לאפות דווקא בחום ובתכנית הזו של התנור?

למה חשוב לעשות את הדברים בסדר מסויים?

“יש המון דברים שכשאת מבינה אותם,

 את הופכת למלכה במטבח!

מקצוענית שבאמת 

יודעת מה היא עושה”

בתור אחת שהגיעה ממקום של חוסר ביטחון עצמי וחוסר ביטחון במטבח,  בחרתי ללכת עם הלב שלי ולפתח קריירה מקצועית למרות כל החששות.

והיום, אני מנהלת עסק משגשג בתחום.

ואם אני הצלחתי – אז גם את יכולה!

baking

איך לגשת נכון לכל מתכון ולהבין את סדר הפעולות כדי להגיע לתוצאה מדוייקת

baking (5)

איך להכין סוגים שונים של בצקים ואיך להגיע לגימור מושלם גם בקינוח הכי פשוט

baking (4)

איך להכין מגוון מתכונים גם קלים וגם קצת מורכבים ואיך לשדרג כל מתכון בסיסי

baking (3)

טכניקות שונות באפייה ותקבלי מגוון טיפים שווים שיהפכו את החוויה שלך במטבח לכזו שלא תרצי להפסיק לאפות לעולם

baking (2)

איך לאפות נכון, מה החום המתאים לכל סוג של קינוח, ואיך לדאוג שהעוגות שלך תמיד יישארו גבוהות ויפות

mixer-blender

תכירי מקרוב את כל המכשירים והכלים שיש לרשותך במטבח ולמה מיועד כל אחד מהם

בתוך הקורס יתגלה בפנייך עולם שלם של קונדיטוריה מקצועית, שבתוכו את תמצאי 80 שיעורים שמצולמים בצורה איכותית, ומחולקים ל-8 פרקים שבהם את תצפי כדי להגיע לשלמות שאליה את שואפת.

2
7
8
  • גישה לכל החיים לאתר אינטרנט מיוחד שבו תקבלי את כל סרטוני ההדרכה, מסודרים לפי שלבי עבודה ועם הסברים מדוייקים. 

  • חוברת מתכונים מפורטת להורדה והדפסה.

  • מענה מקיף בקבוצת ווצאפ סגורה לשאלות וכל עזרה שתצטרכי במסגרת הקורס.

כשבניתי את הקורס,

הייתי בטוחה שאמכור אותו באלפי שקלים.

את בטח מסכימה איתי, שללמוד היום קונדיטוריה בבית ספר מקצועי או עם מורה פרטית, העלויות הן כמעט לא הגיוניות

(אני בעצמי שילמתי על הידע שלי קרוב ל-30 אלף שח)

 

אז למרות שהשקעתי את כל הידע שלי ומאות שעות בצילום ועריכה של הקורס הזה, מחיר הקורס הוא:

 

997 שח

אבל אחד הדברים שהיו לי הכי חשובים, זה להצליח לבנות קורס ברמה הגבוהה ביותר ולהנגיש אותו לכל אחת שתרצה להגשים את החלום שלה במטבח.

אז למרות שהשקעתי את כל הידע שלי ומאות שעות בצילום ועריכה של הקורס הזה, את מקבלת את הקורס בעלות חד פעמית של:

697 שח

אבל שימי לב,

הבנתי כמה ביקוש יש לקורס הדיגיטלי שלי,

והחלטתי להמשיך עם מחיר מוזל אבל הפעם באמת לזמן מוגבל, ולכן המחיר שלך להיום בלבד הוא:

 

297 שח

רק שימי לב,

שהמחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-997 ש”ח בלי הודעה מוקדמת,

כי זה המחיר שהקורס הזה שווה.

(שווה לך למהר)

את מכניסה את הפרטים שלך כאן בטופס למטה ועוברת לדף תשלום מאובטח.

מיד לאחר האישור, את מקבלת את כל התכנים שצויינו כאן למעלה ישירות אלייך למייל.

קונדיטורית מקצועית בוגרת בית ספר “בישולים”, בעלת קייטרינג חלבי ומגשי אירוח לאירועים, ומנחת סדנאות דיגיטליות לבישול חלבי ואפייה ביתית.

נשואה לאופיר, ואמא של ירין.

לפני 4 שנים פתחתי את העסק שלי, העברתי מאות סדנאות בבתים מארחים ברחבי הארץ ולימדתי מאות נשים את סודות המטבח שלי.

במשך השנים בתחום הקינוחים הוספתי גם את תחום הבישול והיום אני מנהלת עסק של קייטרינג חלבי ומגשי אירוח. בתור אחת שהגיעה ממקום של חוסר ביטחון עצמי וחוסר ביטחון במטבח, בחרתי לשנות את זה והלכתי ללמוד ולפתח קריירה מקצועית. לכן, היום, כשאני רואה כל כך הרבה נשים שרוצות להגשים את החלום שלהן ומפחדות, אני רוצה להעביר את כל הידע שלי אליהן ולהגיד להן שהכל אפשרי – אם רק מנסים.

×

עגלת קניות