העוגייה ששיגעה את העולם!!!
עכשיו אצלי בבלוג במתכון מושלם
העוגייה ששיגעה את העולם!!!
עכשיו אצלי בבלוג במתכון מושלם
בקערת המיקסר עם וו גיטרה נעבד חמאה רכה, סוכר לבן וסוכר חום כהה.
מוסיפים את הביצים מערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.
מוסיפים שוקולד מריר מומס , מערבבים עד בלילה אחידה.
מוסיפים את כל היבשים עד לקבלת בצק אחיד.
בשלב זה ניתן להוסיף שוקולד לבן קצוץ או מטבעות שוקולד
מעבירים את הבצק לקירור של לפחות שעה.
מחממים תנור ל- 170 מעלות טורבו
לוקחים קצת מהבצק ביד, פותחים בעזרת כף היד ומניחים במרכז פרלין שוקולד לבן / מטבעות, סוגרים את הבצק לכדור ומניחים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה.
את הכדורים מניחים במרווחים גדולים וכדי לקבל את כולם בצורה אחידה נניח מסביבם רינג בקוטר 8.
מכניסים את העוגיות לאפייה של 12 דקות, או עד שהקצוות של העוגייה נסדקות.
את העוגיות שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר עד 5 ימים
או במקפיא עד שבועיים.