טארט אגסים ושקדים הוא סוג של אהבה ישנה חדשה.
התאהבתי לחלוטין בשילוב הטעמים והגעתי למצב שאין סופ”ש בלעדיו בבית כדי לפתוח את השבת לצד כוס קפה טובה וביס או שניים מהטארט הזה (שכמובן הסתיים באכילה של חצי טארט לפחות!).
לפעמים יוצא מצב שמרוב הכנה של קינוח מסויים (כמו הטארט אגסים) יותר מדי פעמים קצת “נמאס” ממנו והיום אני מכינה אותו פחות בצורה משמעותית. אבל בסופו של דבר אי אפשר להתווכח – קלאסיקה זו קלאסיקה.הטארט מורכב מקלתית בצק פריך, קרם שקדים וחצאי אגסים בוניל וקינמון. הוא נראה מדהים בעין, מושלם לחך ומה שבטוח, קוצר המון מחמאות !
© כל הזכויות שמורות לבר דהן \\ נבנה ב-♥ ע"י טל שקורי