בואו תראו איזה מתכון מושלם אפשר להכין מהחלה שנשארה מיום שבת
© כל הזכויות שמורות לבר דהן \\ נבנה ב-♥ ע"י טל שקורי
בואו תראו איזה מתכון מושלם אפשר להכין מהחלה שנשארה מיום שבת
נחתוך את החלה לקוביות ונסדר בתוך כלי שבו נרצה לאפות את הקינוח.
מתאים לכלי נמוך בקוטר 18 או ל8 כלים קטנים אישיים.
נפזר חופן פירות יער וחופן שוקולד חלב.
להכנת הרוטב בסיר נרתיח שמנת מתוקה, סוכר לבן ומחית וניל
בקערה נטרוף 3 חלמונים וכשהמסה בסיר מגיעה לרתיחה נבצע השוואת טמפרטורות
נשפוך את הכל לתוך הכלי עם החלה
נניח את הכלי / הכלים בתוך מגש עמוק ונשפוך לתוכו מים.
נחמם תנור ל120 מעלות ונאפה במשך חצי שעה.
מומלץ לאכול חם ורצוי עם גלידה.
ניתן להקפיא את הקינוח עד שבועיים ולחמם בתנור לפני שרוצים לאכול.