הצטרפו לקבוצה הסגורה שלנו
המקום בו אהבה ומטבח נפגשים

במיוחד לכל אוהבי השוקולד !!!

העוגיות האלה נכנסות לתנור ככדורים תמימים, שמצופים לגמרי באבקת סוכר. במהלך האפייה העוגיות תופחות, “מתפוצצות” ומקבלות את מראה הסדקים המיוחד

 

  • עוגיות
    • 350 גרם שוקולד מריר
    • 50 גרם חמאה / שמן לפרווה
    • 3 ביצים
    • 100 גרם סוכר
    • 3 כפות ליקר או חלב
    • 120 גרם קמח
    • 1 כפית אפיה
    • 100 גרם שקדים טחונים
  • לציפוי
    • סוכר
    • אבקת סוכר

ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במקביל במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 5 דקות במהירות גבוהה. מקפלים את קצף הביצים לתערובת השוקולד המומס. מוסיפים את החלב או הליקר. מנפים מעל קמח ואבקת אפייה ומקפלים. מערבבים פנימה שקדים טחונים. מתקבלת בלילה מעט נוזלית, משאירים במיקסר ומכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות או עד שהתערובת מתקשה. מגלגלים את התערובת לעיגולים בקוטר כ-4 ס”מ. מכינים כלי אחד עם סוכר וכלי שני עם אבקת סוכר. מגלגלים כל כדור בצק בסוכר, ואחר כך באבקת סוכר. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 

לציפוי מסיבי יותר ומראה דרמטי של העוגיות, מגלגלים פעמיים באבקת סוכר, בהפרש של כמה דקות, כי חלק מהאבקת נוטה להיספג.
אופים בחום של 190 מעלות למשך 7-8 דקות בלבד. העוגיות ישתטחו וייסדקו מאוד, אבל יהיו עדיין מאוד רכות למגע. זה בסדר – במהלך הצינון הן מתקשות. אפיית יתר מייבשת את העוגיות (הן אמורות להישאר עסיסיות במרקם המזכיר בראוניז בפנים).
מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום, בטמפ’ החדר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Our courses

179

cookie pie – עוגות שחיתות

התכנית הדיגיטלית שתלמד אותך את הטרנד החדש שרץ עכשיו בכל העולם! עוגות שוקולד צ׳יפס ענקיות במילויים מטריפים, רק שבקורס שלי תלמדי איך להכין את כל הממרחים לגמרי בעצמך מאפס! מילוי פיסטוק וגבינה, מילוי טירמיסו, מילוי מרשמלו, קרמו שוקולד ועוד המון טעמים מטריפים!!!
167

שחיתות ללא גלוטן

קורס דיגיטלי מקיף לקונדיטוריה ללא גלוטן שילמד אותך שלב אחר שלב איך להכין מאפים מטריפים ולהנות מכל ביס בלי להתפשר שזה ללא גלוטן. מתאים לצליאקים, לנמנעים ורגישים לגלוטן וכמובן שגם לפסח
0

אזני המן מלוחות

זה תיאור קצר לקורס

עגלה מהירה

Add a product in cart to see here!
0
×
×

עגלת קניות