עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים היא אולי העוגה הכי קלאסית ואהובה מבין עוגות הגבינה.

אני לא מכירה כמעט אנשים שיכולים לעמוד בפניה. היא פשוטה למראה, צחורה ויפייפיה.

היא מוגשת קרה מהמקרר וכל כך קרמית! ישר מזמינה ליישר ממנה שוב ושוב.

ובתור בונוס – היא גם די פשוטה להכנה וכל אחד יכול להכין אותה בבית ולהצליח.

תבנית אלומיניום רגילה או 2 אינגליש קייק

מצרכים

קראמבל

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
120 גרם קמח
100 גרם סוכר לבן
60 גרם קורנפלור

מלית גבינה

500 גרם שמנת מתוקה
100 גרם סוכר
חבילת אינסטנט פודינג וניל
1 גביע שמנת חמוצה 15%
500 גרם גבינה לבנה

אופן ההכנה

מכינים את הקראמבל:

מחממים תנור ל180 מעלות,

שמים את כל החומרים בקערה ומפוררים עם הידיים לתערובת פירורית אחידה.

מסדרים את הקראמבל בתבנית ומכניסים לתנור ל15-20 דקות או עד שהפירורים מזהיבים יפה.

(שימו לב- מאד יכול להיות שהפירורים יהפכו למשטח אחד גדול. אל דאגה- כשזה משחים הוציאו מהתנור ופוררו עם מזלג לפירורים אחידים ודקים)

מצננים.

עוברים להכנת המלית גבינה:

במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, כוס סוכר, ואינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.

מורידים מהירות ומוסיפים שמנת חמוצה וגבינה לבנה.

משטחים חצי מכמות הפירורים בתחתית התבנית, מעל שופכים את מלית הגבינה ומכסים בחצי השני של הפירורים שנשארו.

מומלץ להכניס למקפיא לשעתיים ואז לאכול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כתיבת תגובה

מתכונים נוספים שתאהבו