עוגיות שיבולת שועל

  1. עוגיות טעימות בטירוף, שלא תרצו להפסיק להכין,

ולא תוכלו להפסיק לאכול !!!!

(40 עוגיות)

מצרכים

מסת עוגיות

2 ביצים
70 גרם סוכר
40 גרם טחינה
130 גרם שמן
25 גרם קמח
כפית קינמון
40 גרם שומשום
48 גרם שוקולד מריר
200 גרם שיבולת שועל

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות.

בקערה טורפים ביצים וסוכר.

מוסיפים את כל המצרכים לקערה ומקפלים עם מרית.

מרפדים תבנית עם נייר אפייה, עם כפית לוקחים מהתערובת ומשטחים על התבנית.

אופים במשך 15 דק עד שהקצוות זהובות.

מצננים, ואוכלים !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כתיבת תגובה

מתכונים נוספים שתאהבו