עוגיות אמסטרדם

העוגייה ששיגעה את העולם!!!

עכשיו אצלי בבלוג במתכון מושלם

מצרכים

עוגיות אמסטרדם

120 גרם חמאה רכה
180 גרם סוכר חום כהה
80 גרם סוכר לבן
2 ביצים גודל L
100 גרם שוקולד מריר
230 גרם קמח
20 גרם קקאו
20 גרם קורנפלור
כפית סודה לשתייה
120 גרם שוקולד לבן מטבעות

אופן ההכנה

בקערת המיקסר עם וו גיטרה נעבד חמאה רכה, סוכר לבן וסוכר חום כהה.

מוסיפים את הביצים מערבבים היטב עד קבלת בלילה אחידה.

מוסיפים שוקולד מריר מומס , מערבבים עד בלילה אחידה.

מוסיפים את כל היבשים עד לקבלת בצק אחיד.

בשלב זה ניתן להוסיף שוקולד לבן קצוץ או מטבעות שוקולד

מעבירים את הבצק לקירור של לפחות שעה.

 

מחממים תנור ל- 170 מעלות טורבו

לוקחים קצת מהבצק ביד, פותחים בעזרת כף היד ומניחים במרכז פרלין שוקולד לבן / מטבעות, סוגרים את הבצק לכדור ומניחים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה.

את הכדורים מניחים במרווחים גדולים וכדי לקבל את כולם בצורה אחידה נניח מסביבם רינג בקוטר 8.

מכניסים את העוגיות לאפייה של 12 דקות, או עד שהקצוות של העוגייה נסדקות.

את העוגיות שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר עד 5 ימים

או במקפיא עד שבועיים.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כתיבת תגובה

מתכונים נוספים שתאהבו