בראוניז שוקולד

בראוניז רכים, עסיסיים ומלאים בשוקולד

ללא חמאה וללא מרגרינה !!

הכנה של 10 דק, אפייה קצרה,

מתאים לרגעים שהאורחים מחליטים להפתיע בדקה 90 ואין כלום בבית .. עם המתכון הזה, לא תצטרכו לדאוג !

בהצלחה !!

* המתכון מתאים לתבנית אלומיניום בינונית

מצרכים

בראוניז

200 גרם שוקולד מריר
180 גרם שמן
4 ביצים
200 גרם סוכר
רבע כפית מלח
210 גרם קמח
100 גרם אגוזי מלך שלמים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות.ב

בקערה שוקלים שמן ושוקולד ומכניסם לחימום בפולסים של חצי דקה עד להמסה מלאה.

מוסיפים שמן בהדרגה עד לאיחוד.

מוסיפים ביצים בהדרגה, סוכר ומלח . חשוב לטרוף מהר ולעבוד בזריזות כדי למנוע היקרשות של הביצים מחום השוקולד והשמן .

מוסיפים קמח וטורפים עד שהוא נטמע ואין גושים. מוסיפים אגוזי מלך ומעבירים לתבנית אפייה.

אופים במשך 20-22 דקות לכל היותר ! מצננים, ופורסים לקוביות

 

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כתיבת תגובה

עוד מתכונים של קנדי בר

עוגיות שוקולד מושלגות

במיוחד לכל אוהבי השוקולד !!! העוגיות האלה נכנסות לתנור ככדורים תמימים, שמצופים לגמרי באבקת סוכר. בהמלך

סגירת תפריט