מִי שֶׁטָּרַח בְּעֶרֶב שַׁבָּת יֹאכַל בְּשַׁבָּת

הקורס הדיגיטלי שילמד אותך איך להכין קינוחים ומאכלים הכי מסורתיים ואותנטיים לכבוד שבת קודש

כולנו מסכימות עם זה שיש מונח שנקרא
״הכנות לשבת״

ובגלל שאנחנו מדינה מאוד צבעונית, ולכל אחת מאיתנו יש את השורשים שלה..

בשבת זה מאוד מורגש.

הטעמים, המסורת, הריחות, והפשטות.. של הבית שלנו.

אצל חלק זה קוסקוס, מפרום וקובה,
אצל חלק זה חמין, מרק, סחוג וחילבה, ואצל חלק זה פשטידות גפילטע וקיגל.

אבל מה שבטוח… זה שכולנו אוהבות לאכול..

חלות חמות וטעימות, ג׳חנונים וקובנה או עוגות ועוגיות עם תה.

אז חלק מהמשפחות קונות כל שישי חלות ממאפיה או מהסופר, וג׳חנון קפוא לשבת בבוקר.

והחלק השני – שומרים על מיטב המסורת ובדרך כלל ה״מלכה של הבית״ שזו אמא כמובן.. (או סבתא) מכינה הכל בעצמה.

הנה חלק מהיתרונות שיש לזה לפי דעתי:

את האמת, שאת כל הרעיונות לקורסים הדיגיטליים שלי, לקחתי מכן, מהקהילה שלי…

והנה הן אומרות את זה בעצמן:

ואת הקורס הזה?

אתן מבקשות ממני כבר יותר משנה שאעשה ועכשיו כבר הגיע הזמן..

אז אני מתרגשת להציג לכן את:

״הקורס הדיגיטלי שיראה לך צעד אחר צעד איך להכין את האוכל שהכי כיף וטעים לאכול ביום שבת״

עם דגש על כל סדר הסעודות ומתכונים שמתאימים לכל סעודה וסעודה בנפרד

הנה טעימה קטנה ממה שמחכה לך בקורס:

בתוך התכנית יתגלה בפנייך עולם שלם של סרטונים עם מתכונים שונים ומגוונים שאותם את הולכת ללמוד

בזמן שלך, ובקצב שלך מבלי לצאת מהבית!

הסרטונים מחולקים לפי סדר השבת ויופיעו לך ממש בצורה הזו כדי שתוכלי להתכונן לשבת כמו שצריך:

סעודת ליל השבת

שבפרקים אלו תלמדי איך להכין חלות שבת ב-3 מתכונים מושלמים ומוצלחים – חלה רגילה, חלת כוסמין וחלת סלק מטורפת בלי טיפת צבע מאכל.

תלמדי 3 קליעות שונות ותוכלי סוף סוף להכין את החלות בעצמך ולא לקנות במאפייה.

סעודת יום השבת

שבפרקים אלו תלמדי איך להכין ג׳חנון, קובנה וקיגל כי בנינו… גם מי שלא תימני עף על זה בשבת!!!

תלמדי מגוון מטורף של עוגיות ועוגות בחושות ומאפינסים כי אין דרך מושלמת יותר לפתוח ככה את שבת בבוקר, ואין יותר מושלם מזה שאת מכינה את הכל בעצמך!

סעודה שלישית

שבפרקים אלו תלמדי איך להכין מגוון קינוחים שכל מי שיאכל אותם לא יאמין שזה פרווה ולא יאמין שאת בעצמך הכנת אותם!!!

ואני מדברת על מוס שוקולד מריר, עוגת שכבות קוקוס, עוגת סולת וטארט תפוחים מטריף.

ואם כל זה לא מספיק, כשאת נרשמת היום את מקבלת ממני 2 בונוסים

בונוס 1 - מלווה מלכה

שבפרקים אלו תלמדי איך להכין מגוון קינוחים לסעודת מלווה מלכה שהרבה בתים לא מוותרים עליה, ובמיוחד הילדים!

אז הכנתי לך לארוחה הזו לקט מתכונים שילדים אוהבים כמו בלינצ׳ס, קרפ צרפתי, ברד פודינג ועוד…

(בונוס זה ייפתח לצפייה בעוד שבועיים)

בונוס 2 -

גישה לכל החיים

לאתר אינטרנט מיוחד שבו תקבלי את כל סרטוני ההדרכה, מסודרים לפי שלבי עבודה ועם הסברים מדוייקים. 

חוברת מתכונים

 להורדה והדפסה, שבה יהיו לך כתובים כל המתכונים מהתכנית בצירוף תמונות להמחשה של כל מוצר ומוצר שיש בתכנית.

אז כמה עולה לך להצטרף הערב לתכנית?

כשבניתי את התכנית,

הייתי בטוחה שאמכור אותה בכמה מאות שקלים,

כי זה מה שהיא שווה.

במשך תקופה מאוד ארוכה

שחקרתי והתנסיתי עליי ועל המשפחה שלי, ולמדתי המון עד שהגעתי לתוצרים מדוייקים, עכשיו סוף סוף אני יכולה להעביר את הידע הזה אלייך,

כדי שתפסיקי לפחד

להיכנס למטבח או להתפשר ולקנות מוצרים מוכנים בחוץ, לבזבז המון כסף ולהרגיש שלא מספיק טרחת לכבוד שבת.

אז למרות שהשקעתי את כל הידע שלי ומאות שעות בצילום ועריכה של התכנית,

המחיר שלך להיום בלבד הוא:

297 שח

אבל את כבר מכירה אותי,

ואת יודעת שאחד הדברים שהכי חשובים לי,

זה להצליח לבנות קורס ברמה הגבוהה ביותר

ובאותה נשימה להנגיש אותו לכל אחת שתרצה להגשים את החלום שלה במטבח.

אז למרות שהשקעתי את כל הידע שלי ומאות שעות בצילום ועריכה של התכנית הזו,

את מקבלת את התכנית בעלות חד פעמית של:

227 שח

אבל שימי לב,

הבנתי כמה ביקוש

יש לתכנית הדיגיטלית שלי,

והחלטתי להתחיל עם מחיר מוזל

אבל ל- 30 דקות בלבד!!

ולכן המחיר שלך להיום בלבד הוא רק:

147 שח

רק שימי לב,

שהמחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-297 ש”ח

בלי הודעה מוקדמת,

כי זה המחיר שהתכנית הזו שווה.

(שווה לך למהר כי המחיר הזה יישמר לך לעוד….)

שעות
דקות
שניות

המחיר שלך ל-30 דקות הקרובות הוא רק 147 ש״ח !

אז לאן אני שולחת לך את התכנית?

את מכניסה את הפרטים שלך כאן בטופס למטה

ועוברת לדף תשלום מאובטח.

מיד לאחר האישור, את מקבלת את כל התכנים

שצויינו כאן למעלה ישירות אלייך למייל.

היי, אני בר דהן

קונדיטורית מקצועית בוגרת בית ספר “בישולים”, בעלת קייטרינג חלבי ומגשי אירוח לאירועים, ומנחת סדנאות דיגיטליות לבישול חלבי ואפייה ביתית.

נשואה לאופיר, ואמא של ירין.

לפני 4 שנים פתחתי את העסק שלי, העברתי מאות סדנאות בבתים מארחים ברחבי הארץ ולימדתי מאות נשים את סודות המטבח שלי. במשך השנים בתחום הקינוחים הוספתי גם את תחום הבישול והיום אני מנהלת עסק של קייטרינג חלבי ומגשי אירוח. בתור אחת שהגיעה ממקום של חוסר ביטחון עצמי וחוסר ביטחון במטבח, בחרתי לשנות את זה והלכתי ללמוד ולפתח קריירה מקצועית. לכן, היום, כשאני רואה כל כך הרבה נשים שרוצות להגשים את החלום שלהן ומפחדות, אני רוצה להעביר את כל הידע שלי אליהן ולהגיד להן שהכל אפשרי – אם רק מנסים.

המחיר שלך ל-30 דקות הקרובות הוא רק 147 ש״ח !

אז לאן אני שולחת לך את התכנית?

את מכניסה את הפרטים שלך כאן בטופס למטה

ועוברת לדף תשלום מאובטח.

מיד לאחר האישור, את מקבלת את כל התכנים

שצויינו כאן למעלה ישירות אלייך למייל.

×

עגלת קניות