חם רותח וחדש ישר מהמטבח של בר דהן:
״איך להכין סופגניות אווריריות וטעימות לחנוכה עם מילויים מטריפים בקלי קלות ובהכנה ביתית״
במחיר שתחשבי שהשתגעתי!
הפעם חג החנוכה הזה הולך להיות שונה ממה שאת מכירה בדרך כלל…
גם אני הייתי רגילה, בדיוק כמוך,
ללכת לאיזה מאפייה או קונדיטוריה
שקרובה לבית ולהביא למשפחה מגש של סופגניות.
ולמה הפסקתי עם זה?
כל פעם כמעט אותו סיפור..
מלא אנשים בתור,
כמעט ולא נשארו מהמילויים שאני אוהבת,
הסופגניות לרוב כבר יבשות…
והמחירים? רק עולים משנה לשנה.
(לפני שנתיים, שילמתי 14 ש״ח לסופגניה אחת!)
חם רותח וחדש ישר מהמטבח של בר דהן:
מכירה את התרחיש הזה גם?
אם כן,
יש לי בשבילך את הפתרון המושלם.
זה התחיל שנה שעברה,
ישבנו אני בעלי והילד,
כמה שבועות לפני חנוכה..
ובתור קונדיטורית ובעלת עסק לקייטרינג וקינוחים,
אני מארחת אצלי כל שנה
את כל המשפחה המורחבת
לנר ראשון של חנוכה.
הרגשתי צורך לשבור את המנהג הזה
של ללכת קונדטוריה מפורסמת ולקנות סופגניות
(שבנינו – מאוד ממוצעות)
ופתאום בעלי זרק כזה לאוויר:
״בר, מה את אומרת?
אולי נכין השנה את הסופגניות בבית?״
ובום.
החלטתי לקחת את הפרויקט ב-2 הידיים
ובמלא הרצינות.
קניתי מצרכים, והתחלתי להכין את הבצקים..
שיתפתי קצת את הקהילה שלי באינסטגרם שאני מכינה השנה את הסופגניות בבית,
ולא האמנתי שיהיה לזה כל כך הרבה ביקוש.
חלק מהעוקבות אפילו שאלו
אם אני גם מוכרת את מה שאני מכינה בבית,
ובהתחלה לא הייתה לי בעיה למכור כמה יחידות
כדי שגם הן יהנו.
ותוך שבוע אחד?
קיבלנו מעל ל-2,000 הזמנות
של סופגניות לחנוכה!
התוצאה הייתה מושלמת!!!
אבל היה עוד משהו שמאוד תרם לחוויה.
קצת כמו להכין אוכל בבית או לקנות בחוץ.
אז נכון..
לקנות בחוץ זה נוח,
לא מלכלך, לא צריך לעשות כלים..
וזהו בעיקרון.
לעומת זאת,
יש לך כל כך הרבה יתרונות
בהכנה ביתית:
אז בגלל שבשנה האחרונה,
הוצאתי 8 קורסים דיגיטליים חדשים
וקיבלתי כל כך הרבה פידבקים טובים
על ההנגשה הנוחה,
ומעל ל2,000 תלמידות חדשות
שמכינות את הקינוחים, המאכלים,
והמאפים שלי…
והנה הן אומרות את זה בעצמן:
ואחרי שהבנתי מה הביקוש לקורס לכבוד חנוכה, והבנתי שהתלמידות שלי לא הולכות לוותר לי עליו,
החלטתי שכנראה השנה לא אמכור סופגניות.
אז הנה הבשורות הטובות שלי:
השנה את לומדת בעצמך
איך להכין את הסופגניות המטריפות שלי,
עם כל המילויים הכי שווים שלא תמצאי
באף מאפייה או קונדיטוריה אחרת..
ואת כל זה תלמדי להכין
מהמטבח שלך, בקלי קלות,
ובלי יותר מידי בלאגן במטבח.
השנה את יכולה להבטיח
לאורחים ולמשפחה שלך,
שאת הטעם של הסופגניות שלך
הם לא הולכים לשכוח
עד חנוכה בשנה הבאה.
_________________
אז אחרי אלפי בקשות,
אני מתרגשת להציג בפנייך את
התכנית הדיגיטלית שלי לחנוכה:
התכנית הדיגיטלית המטריפה שלי
שתגלה לך את כל הסודות להכנת סופגנייה אוורירית,
יפה, רכה ושזופה עם פס לבן באמצע.
בתוך התכנית יתגלה בפנייך עולם שלם של סרטונים עם מתכונים שונים ומגוונים שאותם את הולכת ללמוד
בזמן שלך, ובקצב שלך מבלי לצאת מהבית!
בבונוס הראשון תלמדי איך להכין צ׳ורוס שמנמנים ויפים, מצופים בסוכר וקינמון שרק ירצו לאכול אותם ישירות מהשמן.
בבונוס השני תלמדי איך להכין ספינג׳ אוורירי עטוף בסוכר, כזה שלא תצליחי להפסיק לנשנש עד שהאורחים יגיעו.
בבונוס השלישי תלמדי איך להכין לביבות תפו״א טעימות, שטובלים אותם בשמנת חמוצה ואחרי הביס הראשון אי אפשר לעצור.
בבונוס הרביעי תלמדי איך להכין פריקסה, כן כן! אחרי כל הבקשות החוזרות מהתלמידות שלי, החלטתי שבקורס הזה זה הזמן הנכון!
גישה לכל החיים
לאתר אינטרנט מיוחד שבו תקבלי את כל סרטוני ההדרכה, מסודרים לפי שלבי עבודה ועם הסברים מדוייקים.
חוברת מתכונים
להורדה והדפסה, שבה יהיו לך כתובים כל המתכונים מהתכנית בצירוף תמונות להמחשה של כל מוצר ומוצר שיש בתכנית
כשבניתי את התכנית,
הייתי בטוחה שאמכור אותה בכמה מאות שקלים,
כי זה מה שהיא שווה.
במשך תקופה מאוד ארוכה
שחקרתי והתנסיתי ולמדתי
עד שהגעתי לתוצרים מדוייקים,
ועכשיו סוף סוף אני יכולה
להעביר את הידע הזה אלייך,
כדי שתפסיקי לפחד
להיכנס למטבח ולהכין סופגניות
כי מראש את יודעת שלא תצליחי..
אז למרות שהשקעתי את כל הידע שלי ומאות שעות בצילום ועריכה של התכנית,
המחיר שלך להיום בלבד הוא:
אבל את כבר מכירה אותי,
ואת יודעת שאחד הדברים שהכי חשובים לי,
זה להצליח לבנות קורס ברמה הגבוהה ביותר
ובאותה נשימה להנגיש אותו
לכל אחת שתרצה
להגשים את החלום שלה במטבח.
אז למרות שהשקעתי את כל הידע שלי ומאות שעות בצילום ועריכה של התכנית הזו,
את מקבלת את התכנית בעלות חד פעמית של:
אבל שימי לב,
הבנתי כמה ביקוש
יש לתכנית הדיגיטלית שלי,
והחלטתי להתחיל עם מחיר מוזל
אבל ל- 3 ימים בלבד!!
ולכן המחיר שלך הוא רק:
רק שימי לב,
שהמחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-397 ש”ח
בלי הודעה מוקדמת,
כי זה המחיר שהתכנית הזו שווה.
(שווה לך למהר)
את מכניסה את הפרטים שלך כאן בטופס למטה
ועוברת לדף תשלום מאובטח.
מיד לאחר האישור,
את מקבלת את כל התכנים
שצויינו כאן למעלה ישירות אלייך למייל.
היי, אני בר דהן
קונדיטורית מקצועית בוגרת בית ספר “בישולים”, בעלת קייטרינג חלבי ומגשי אירוח לאירועים, ומנחת סדנאות דיגיטליות לבישול חלבי ואפייה ביתית.
נשואה לאופיר, ואמא של ירין.
לפני 4 שנים פתחתי את העסק שלי,
העברתי מאות סדנאות בבתים מארחים ברחבי הארץ
ולימדתי מאות נשים את סודות המטבח שלי.
במשך השנים בתחום הקינוחים
הוספתי גם את תחום הבישול
והיום אני מנהלת עסק של קייטרינג חלבי ומגשי אירוח.
בתור אחת שהגיעה ממקום של חוסר ביטחון עצמי
וחוסר ביטחון במטבח,
בחרתי לשנות את זה והלכתי ללמוד ולפתח קריירה מקצועית.
לכן, היום, כשאני רואה כל כך הרבה נשים
שרוצות להגשים את החלום שלהן ומפחדות,
אני רוצה להעביר את כל הידע שלי אליהן
ולהגיד להן שהכל אפשרי – אם רק מנסים.
את מכניסה את הפרטים שלך כאן בטופס למטה
ועוברת לדף תשלום מאובטח.
מיד לאחר האישור, את מקבלת את כל התכנים
שצויינו כאן למעלה ישירות אלייך למייל.