עוגת שוקולד עסיסית וטעימה

מצרכים

עוגת שוקולד

4 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כוסות מים
2 וחצי כוסות קמח
2/3 כוס קקאו
1/3 כוס שוקולית
2 כפיות אבקת אפייה
2 שקיות סוכר וניל

ציפוי גנאש

150 גרם שוקולד חלב
100 גרם שמנת מתוקה
סוכריות לציפוי

אופן ההכנה

עוגת שוקולד:

בקערה לטרוף ביצים וסוכר. להוסיף בהדרגה שמן ומים, ולבסוף לנפות את כל היבשים פנימה ולטרוף עד שאין גושים.

להעביר לתבנית אלומיניום מרובעת או 2 תבניות אינגליש קייק ולאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כחצי שעה.

אחרי שמוכן, להכין בקערה את ציפוי הגנאש ולחמם בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד שנמס. לשפוך מעל העוגה ולפזר סוכריות

בתאבון♥️

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כתיבת תגובה

עוד מתכונים של קנדי בר

בראוניז שוקולד

בראוניז רכים, עסיסיים ומלאים בשוקולד ללא חמאה וללא מרגרינה !! הכנה של 10 דק, אפייה

עוגיות שוקולד מושלגות

במיוחד לכל אוהבי השוקולד !!! העוגיות האלה נכנסות לתנור ככדורים תמימים, שמצופים לגמרי באבקת סוכר. בהמלך

סגירת תפריט