הצטרפו לקבוצה הסגורה שלנו
המקום בו אהבה ומטבח נפגשים

cookie pie

מהיום את לא רק מרכיבה קינוח – את יוצרת אותו באמת

התכנית הדיגיטלית היחידה מסוגה בישראל שתיקח אותך שלב אחר שלב להכנת קוקי פאי מושחתים – מהבצק ועד המילוי – בלי קיצורי דרך ובלי ממרחים קנויים.

let’s talk about it

ראית אותן בטח באינסוף סרטונים…

קוקי פאי. נחתכים. נמסים. עם מילוי מפתה שעוצר את הנשימה.

אבל תכל׳ס?

מאחורי רובם מסתתרת קופסה של ממרח קנוי..
שמועברת לבפנים, נסגרת בבצק, ונשלחת לתנור.
זה נראה מרשים, בטח.
אבל את מרגישה שמשהו חסר
השליטה, ההבנה, היכולת באמת להגיד: “אני הכנתי את זה.”

אז הלכתי בדרך אחרת

ואז חשבתי – רגע…

מה אם נוכל לקחת את זה צעד אחד קדימה?
מה אם תדעי לא רק “איך לחמם ממרח ולסגור בצק”, אלא באמת להכין –
את הבצק בעצמך, את המילוי בעצמך,
את היצירה כולה.

מה אם תלמדי לעשות את הקוקי פאי שלך
בלי להיות תלויה בממרחים שעולים הון
ובלי לחפש כל פעם
“מאיפה להזמין את המילוי הזה?”

עכשיו אני בטוחה שתסכימי איתי…

הם נראים מושלם בסרטונים, אבל כשמנסים בבית –
הבצק מתפרק, המילוי נוזל, והטעם לא באמת שם

וזה לא את שלא מצליחה,
זה גם לא שאת לא טובה,
זה המתכון שלא בנוי נכון!

רוב הסרטונים שרצים ברשת לא מלמדים באמת למה הקינוח לא מצליח.

כי סרטון יפה ברשת
לא תמיד מספר את כל האמת.

הוא לא מלמד אותך למה הבצק התפרק,
איך למנוע מהמילוי לברוח,
או מה לעשות כשמשהו פשוט לא יוצא כמו שצריך.

ברשת את רואה תוצאה –
בקורס הזה את לומדת את התהליך.
את מקבלת ידע אמיתי, סדר, ביטחון וכלים
שאת יכולה לשחזר שוב ושוב.
כי מתכון זו התחלה – אבל להבין אותו? זו כבר רמה אחרת.

הקורס הזה נולד בדיוק מהסיבה הזו

הוא נולד מהרצון שלילתת לך לא רק תוצאה יפה,
אלא יכולת אמיתית. ידע. ביטחון. שליטה.

אז נכנסתי עמוק למטבח.
ניסיתי, טעמתי, נפלתי – ושוב קמתי.
חקרתי את הבצק. בניתי את המילויים.
רציתי להבין איך אפשר להכין את הקוקי פאי המושלם – מהיסוד ועד הפסגה.

בלי קיצורי דרך. בלי ממרחים מוכנים.
עם ידע, דיוק, ועבודת יד – שגורמים לכל ביס להרגיש כמו ניצחון קטן.

Program

התכנית מחולקת ל-6 פרקים שונים, כשבכל פרק את הולכת להיחשף למתכונים מטריפים ומגוונים שכל מי שיטעם אותם – כולל את, לא תקלטו שזה לא ממרח קנוי!!!

אז מה מחכה לך בפנים?

קוקי פאי חום במילוי טירמיסו

עם גבינת מסקרפונה, בשילוב של אספרסו, ונגיעת וניל מתוק. בצק שוקולדי עשיר, רך ונמס בפה, עוטף מילוי קרמי של טירמיסו אמיתי –
השכבות נחתכות כמו חמאה, והביס? בול איטליה – רק מושחת יותר. זה לא קינוח, זה רומן איטלקי בעוגייה אחת.

קוקי פאי ורוד במילוי קרם מרשמלו וסוכריות צבעוניות

בצק ורוד רך עם ניחוח וניל מתקתק, עוטף מילוי נמס של קרם מרשמלו חמים ואוורירי. ובתוך כל ביס – הפתעה של סוכריות צבעוניות שמתפצחות על הלשון כמו מסיבת יום הולדת.
זה קוקי פאי שהוא גם קינוח, גם קסם, וגם רגע של ילדות מתוקה בביס מושלם.

קוקי פאי במילוי שוקולד לבן ואוראו

ביס שמתחיל ברכות של בצק וניל עשיר, וממשיך בלב מפנק של שוקולד לבן שמקבל חיזוק קראנצ׳י מאוראו קצוצים.
זה בדיוק הטעם כמו שאת אוהבת – אבל בטוויסט נמס ושוקולדי שעוטף את הלב. מושלם לקפה, מושלם לסטורי
מושלם לביס חצות סודי.

קוקי פאי במילוי קרם שוקולד וקרם פטל

שכבת בצק שוקולדי עמוק ועשיר שמחביאה בתוכה שני קרמים שמשתלבים מושלם –
אחד שוקולדי, סמיך ונמס, עם טעם עמוק ומריר-מתוק… והשני קרם פטל בהיר, חמצמץ, קרמי ומרענן.
החיבור ביניהם יוצר ביס שהוא גם מאוזן, גם עז, וגם כזה שגורם לך לעצום עיניים לשנייה ולהתמכר.
קינוח עם לב כפול – ממש כמוך 💗

קוקי פאי במילוי בראוניז שוקולד פאדג׳

קוקי פאי שכולו חגיגה של שוקולד – בצק עוגייה נימוח מבחוץ, ובפנים?
לב פאדג’י עשיר של בראוניז חמים, רך ומטורף בטעם שלו. כל ביס נמס על הלשון, משאיר שובל של שוקולד עמוק וטעם של “אני חייבת עוד אחד”.
קינוח שהוא כולו שוקולד – בלי להתנצל על זה לרגע.

קוקי פאי פיסטוק ושוקולד לבן

בצק עדין ונימוח עוטף ליבה ירקרקה של קרם פיסטוק עשיר, משולב בשוקולד לבן שמוסיף לו רכות מתקתקה ונגיעה של שמנתיות.
המרקם רך ונמס, הטעם אגוזי ומעודן, והצבע? בדיוק כמו שהאינסטגרם אוהב.
קוקי פאי שמרגיש כמו קונדיטוריה תל אביבית – רק שכולו תוצרת ידייך.

עם גבינת מסקרפונה, בשילוב של אספרסו, ונגיעת וניל מתוק. בצק שוקולדי עשיר, רך ונמס בפה, עוטף מילוי קרמי של טירמיסו אמיתי –
השכבות נחתכות כמו חמאה, והביס? בול איטליה – רק מושחת יותר. זה לא קינוח, זה רומן איטלקי בעוגייה אחת.

בצק ורוד רך עם ניחוח וניל מתקתק, עוטף מילוי נמס של קרם מרשמלו חמים ואוורירי. ובתוך כל ביס – הפתעה של סוכריות צבעוניות שמתפצחות על הלשון כמו מסיבת יום הולדת.
זה קוקי פאי שהוא גם קינוח, גם קסם, וגם רגע של ילדות מתוקה בביס מושלם.

ביס שמתחיל ברכות של בצק וניל עשיר, וממשיך בלב מפנק של שוקולד לבן שמקבל חיזוק קראנצ׳י מאוראו קצוצים.
זה בדיוק הטעם כמו שאת אוהבת – אבל בטוויסט נמס ושוקולדי שעוטף את הלב. מושלם לקפה, מושלם לסטורי
מושלם לביס חצות סודי.

שכבת בצק שוקולדי עמוק ועשיר שמחביאה בתוכה שני קרמים שמשתלבים מושלם –
אחד שוקולדי, סמיך ונמס, עם טעם עמוק ומריר-מתוק… והשני קרם פטל בהיר, חמצמץ, קרמי ומרענן.
החיבור ביניהם יוצר ביס שהוא גם מאוזן, גם עז, וגם כזה שגורם לך לעצום עיניים לשנייה ולהתמכר.
קינוח עם לב כפול – ממש כמוך 💗

קוקי פאי שכולו חגיגה של שוקולד – בצק עוגייה נימוח מבחוץ, ובפנים?
לב פאדג’י עשיר של בראוניז חמים, רך ומטורף בטעם שלו. כל ביס נמס על הלשון, משאיר שובל של שוקולד עמוק וטעם של “אני חייבת עוד אחד”.
קינוח שהוא כולו שוקולד – בלי להתנצל על זה לרגע.

בצק עדין ונימוח עוטף ליבה ירקרקה של קרם פיסטוק עשיר, משולב בשוקולד לבן שמוסיף לו רכות מתקתקה ונגיעה של שמנתיות.
המרקם רך ונמס, הטעם אגוזי ומעודן, והצבע? בדיוק כמו שהאינסטגרם אוהב.
קוקי פאי שמרגיש כמו קונדיטוריה תל אביבית – רק שכולו תוצרת ידייך.

Advantages

ואם חשבת שסיימתי…
שימי לב לזה:

לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים, אלא דאגתי לך למעטפת שלמה, 
הכוונה,
מקום לשאלות, חוברת מפורטת וקהילה מטורפת של התלמידות האלופות שלי

חוברת מתכונים

שתוכלי להוריד למחשב או לנייד, להדפיס ולשמור לך אותם בצורה מסודרת.

גישה לכל החיים

לאתר הקורסים שלי שבו תוכלי להתקדם בזמן שלך ובקצב שלך.

קבוצת ווצאפ סגורה

רק לתלמידות הקורס כדי שתוכלי לקבל מענה אישי לכל שאלה שעולה לך.

מתכונים כתובים באתר

כדי שיהיה לך נוח לקרוא תוך כדי שאת צופה בסרטון גם אם אין לך אופציה להדפיס את החוברת

Price

אז בטח את שואלת את עצמך… ״מה ההשקעה שלי להצטרף לתכנית שתגרום לי ללמוד להכין הכל מאפס?״

לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים ולמעטפת שלמה, אלא דאגתי לך גם למחיר הכי משתלם שיש!

אז בטח את שואלת את עצמך… ״מה ההשקעה שלי להצטרף לתכנית שתגרום לי ללמוד להכין הכל מאפס?״

לא רק שדאגתי לך למתכונים שווים ולמעטפת שלמה, אלא דאגתי לך גם למחיר הכי משתלם שיש!

שווי התכנית + כל הבונוסים הוא:

497 ש”ח
אבל כמו שאת כבר מכירה אותי…אני ממש רוצה להנגיש את הידע שצברתי לכמה שיותר נשים שרוצות ללמוד ממני, לכן הורדתי את המחיר לחצי –
249 ש”ח
אבל שימי לב! בגלל שאני יודעת שהתוכנית הזו יכולה לשנות לך את החיים במטבח והולכת לשנות את כל עולם הקינוחים והמאפים בארץ, ושאין מצב שאת לא הולכת להיות חלק ממנה, החלטתי לתת לך הנחה נוספת לזמן מוגבל
בהזנת קוד קופון cookie25

cookie25

מקנה לכן עוד 25% הנחה ל100 המצטרפות הראשונות
134 ש”ח
  • שיעורים: 7
  • זמן לימוד: 120 דקות

    המחיר עלול להשתנות בכל רגע ל-497 ש”ח בלי הודעה מוקדמת, כי זה המחיר שהתכנית הזו שווה.

    ולמה התוכנית הזו כל כך מיוחדת?

    כי היא לא מלמדת אותך להרכיב קינוח –
    היא מלמדת אותך ליצור אותו באמת.

    רוב מה שרץ היום באינסטגרם זה קיצורי דרך עם ממרחים מוכנים וצילומים יפים.
    אבל כאן? את לומדת להכין הכול מאפס
    מהבצק, דרך המילויים, ועד התוצאה שאת יכולה להגיד עליה בגאווה: “אני הכנתי את זה.”

    בלי סודות, בלי השערות, בלי “בערך”.
    קורס מדויק, מצולם באהבה, שמראה לך שאת לגמרי מסוגלת.

    המחיר שלך הוא רק 134 ש״ח !

    הכניסי את המייל שלך ממש כאן למטה,
    תעברי לדף תשלום מאובטח
    ותתחילי למלא את המטבח שלך בריח ממכר

    שימי לב, המחיר הוא ל-100 המצטרפות הראשונות!

      עגלה מהירה

      Add a product in cart to see here!
      0
      ×
      ×

      עגלת קניות