בראוניז רכים, עסיסיים ומלאים בשוקולד
ללא חמאה וללא מרגרינה !!
הכנה של 10 דק, אפייה קצרה,
מתאים לרגעים שהאורחים מחליטים להפתיע בדקה 90 ואין כלום בבית .. עם המתכון הזה, לא תצטרכו לדאוג !
בהצלחה !!
* המתכון מתאים לתבנית אלומיניום בינונית
בראוניז רכים, עסיסיים ומלאים בשוקולד
ללא חמאה וללא מרגרינה !!
הכנה של 10 דק, אפייה קצרה,
מתאים לרגעים שהאורחים מחליטים להפתיע בדקה 90 ואין כלום בבית .. עם המתכון הזה, לא תצטרכו לדאוג !
בהצלחה !!
* המתכון מתאים לתבנית אלומיניום בינונית
מחממים תנור ל180 מעלות.ב
בקערה שוקלים שמן ושוקולד ומכניסם לחימום בפולסים של חצי דקה עד להמסה מלאה.
מוסיפים שמן בהדרגה עד לאיחוד.
מוסיפים ביצים בהדרגה, סוכר ומלח . חשוב לטרוף מהר ולעבוד בזריזות כדי למנוע היקרשות של הביצים מחום השוקולד והשמן .
מוסיפים קמח וטורפים עד שהוא נטמע ואין גושים. מוסיפים אגוזי מלך ומעבירים לתבנית אפייה.
אופים במשך 20-22 דקות לכל היותר ! מצננים, ופורסים לקוביות