אני זוכרת טוב טוב את היום שבו יצאתי לעצמאות והתחלתי למכור מוצרים מהבית.
הייתי בהתלהבות מטורפת שסוף סוף אני מגשימה חלום ופותחת את העסק שתמיד חלמתי עליו.
ידעתי בדיוק איך אני רוצה שהמארזים שלי ייראו,
ואיזה סדנאות אני הולכת להעביר,
אבל דבר אחד לא ידעתי – איך לתמחר את זה נכון.
אז בכל פעם שהוצאתי מארז חדש או סדנה חדשה
הייתי שואלת בקבוצות “כמה הייתם משלמים על זה?”
ובגלל שלא היה לי מספיק ביטחון עם מספרים ולא ידעתי מה באמת אני צריכה להכניס לתמחור שלי,
מכרתי לפי מה שכולם מסביבי מכרו ולא לפי מה שבאמת מגיע לי עבור המוצר שלי.
עם הזמן, כשראיתי שמאזן ההכנסות וההוצאות שלי לא משקף את העבודה הקשה שלי,
הבנתי שאני עושה טעות.
ואני רוצה לספר לך, שלא תמיד הכל הלך לי טוב בעסק.
ולמה אני מתכוונת?
אני מתכוונת לזה שהייתה תקופה די ארוכה בתחילת הדרך שהפסדתי כסף.
כן, הפסדתי לא מעט כסף.
קצת מבאס, את צודקת..
אבל זה חלק מהדרך שעברתי ולגמרי חלק בלתי נפרד ממי שאני היום.
איך קרה שאני מפסידה כסף בטח את שואלת את עצמך…
אז בהזמנות הראשונות שלי, רציתי תמיד לתת את המעבר, את “האקסטרה”.
ופינקתי בעוד מגש, ובכמות גדולה יותר של קינוחים, טורטיות, פוקאצ’ות, קישים ועוד..
הכנתי עוד ועוד ועוד כדי שהלקוחות שלי – יהיו שמחים וימליצו עליי.
העניין הוא,
שזה הגיע למצב שאני רק רוצה לרצות את הלקוחות שלי,
והמחיר שגביתי על המגשים והמארזים שהוצאתי להם – גרמו לי להיות בהפסד.
לא תימחרתי נכון את השירות – והפסדתי כסף על כל הזמנה שיצאה.
שתביני, רק העלויות על החומרי גלם יצאו לי יותר יקר מהמחיר של ההזמנה שקיבלתי.
איפה מיסים? משלוח? זמן עבודה? (אני בכלל לא אדבר איתך על רווח).
נכנסתי לתוך מפולת של כדור שלג שרק גדל וגדל (וכך גם ההפסדים).
עד שהבנתי שאם אני ממשיכה ככה אפילו עוד הזמנה אחת,
אני סוגרת את העסק מחוסר רווחיות.
אז החלטתי לפנות ליועצת פיננסית שמתמחה בעסקים מהסוג שלי,
והכרתי את אסנת מתתוב.
התחלתי איתה תהליך של סדרת פגישות לגבי תמחור נכון לעסק שלי.
ישבנו על כל התפריט,
פירקנו את כל ההוצאות על חומרי הגלם, מיסים, שילוח, רווח נקי,
ועוד המון פרמטרים שלא אכניס אותך אליהם עכשיו
אבל אני בטוחה שאת לא לוקחת אותם בחשבון בתמחור שלך
לבסוף – אחרי שהיא שיקפה לי את המציאות
והצליחה להסביר לי איפה אני מפסידה,
היא גם הצליחה להראות לי איך אני הולכת להרוויח לפחות 60% רווח על כל הזמנה!
את קולטת מה אני אומרת לך?
ממצב שאני מפסידה המון כסף על כל הזמנה,
הגעתי לרווח של 60% על כל הזמנה.. זה מטורף!
אומנם שילמתי לה כמה אלפי שקלים ממיטב כספי,
אבל זו השקעה שחזרה תוך כמה הזמנות בודדות.
אז אם את שואלת את עצמך – למה אני מספרת לך את זה?
חשוב לי שאת בעצמך לא תחזרי על הטעויות שלי.
אני רוצה שלך תהיה התחלה נקייה ונכונה (בלי הפסדים).
לכן,
אני נותנת לך הזדמנות להצטרף לקורס תמחור שבניתי ביחד עם אסנת, אותה יועצת פיננסית ששינתה לי את העסק.
ישבנו ביחד אני והיא,
ובנינו לך 20 שיעורים מפוצצים בתוכן איכותי שיראה לך בדיוק
איך לתמחר את כל השירותים בעסק שלך,
ואיזה דברים את חייבת לקחת בחשבון בתוך התמחור.
(אני שילמתי על זה כמעט 10,000 ש”ח)
קורס דיגיטלי המחולק ל-20 סרטונים שבהם אנחנו מסבירות בדיוק
את שיטת התמחור המנצחת מההתחלה ועד הסוף כולל הדגמה מפורטת בכל נושא.
ההתקדמות בקורס היא בזמן שלך ובקצב שלך, ותוכלי לצפות בסרטונים שוב ושוב כי הקורס זמין לך לכל החיים
גישה לכל החיים לאתר אינטרנט מיוחד
שבו תקבלי את כל סרטוני ההדרכה, מסודרים לפי הסדר ועם הסברים מדוייקים.
קובץ אקסל מפורט להורדה.
שווי הקורס הזה
והאמת? שכל המידע בו שווה זהב וחשבנו שהוא צריך להימכר במחיר גבוה כדי להצדיק את התוכן שהכנסנו בתוכו
בגלל שחשוב לנו להנגיש את הקורס לכל אחת, ושהמחיר יתאים לכולן, החלטנו למכור אותו ב
אבל שימי לב, דווקא בגלל שהייתי במקום שאת נמצאת בו היום, ואני מבינה, אני באמת מבינה כמה זה מבאס להבין שאת מפסידה כסף על כל הזמנה שלך!! החלטתי למכור את הקורס הזה במחיר מטורף של
ההנחה יכולה להסתיים בכל רגע מבלי התראה מוקדמת, לכן נצלי את ההזדמנות!
קונדיטורית מקצועית בוגרת בית ספר “בישולים”,
בעלת קייטרינג חלבי ומגשי אירוח לאירועים, ומנחת סדנאות דיגיטליות לבישול חלבי ואפייה ביתית
לכל מי שרוצה להפוך את החלום שלה למקצוע אמיתי!
לפני 4 שנים פתחתי את העסק שלי ובמשך השנים לתחם הקינוחים הוספתי גם את תחום הבישול
והיום אני מנהלת עסק של קייטרינג חלבי ומגשי אירוח.
יועצת עסקית ופיננסית שמלווה נשים יזמיות עם רעל בעיניים ורצון עצום לטרוף את החיים וליצור לעצמן עסק שעובד בשבילן.
בשנים האחרונות, שילבתי את העיסוק שלי כרואת חשבון,
יחד עם פיתוח ומינוף לעסקים שבזמן מאוד קצר הפכו מעוסק מורשה לחברה בע”מ.
המטרה שלי לאפשר לכל אחת לצמוח בלי פחד ממספרים ולהפוך את המסע למהנה ומתגמל.