פריז בישראל

קורס האונליין שיהפוך אותך לאופה שתמיד חלמת להיות

קורס האונליין שיהפוך אותך לאופה שתמיד חלמת להיות

מי מאיתנו לא מכירה את תחושת התסכול הנוראית כשאנחנו “נופלות” על מתכון לא מוצלח שמצאנו ברשת, וזורקות שעות של עבודה ומצרכים יקרים לפח?

אם גם לך זה קורה,

הגעת למקום הנכון!

הגיע הזמן לעלות שלב,

להתגבר על כשלונות,

לשפר ביצועים,

ולקצור מחמאות.

בין אם את מתחילה בעולם האפייה

ובין אם את כבר יודעת את הבסיס

אבל רוצה ללמוד ולדעת עוד –

הקורס הזה הוא בשבילך!

 

הגיע הזמן שתפסיקי לשאול את עצמך

“למה הגימור לא מושלם?”

“איך זה שתמיד עוגת השמרים שלי יוצאת יבשה?”

“למה הפחזניות נופלות בתנור בכל ניסיון?”

“למה העוגה לא יוצאת גבוהה כמו בסרטונים?”

עד שלא תביני למה זה קורה,

לא תצליחי להגיע לשלמות שאת שואפת אליה.

– למה מתכון בנוי בצורה כזו?

– למה לאפות דווקא בחום ובתכנית הזו?

– למה חשוב לעשות דברים בסדר מסויים?

“יש המון דברים שכשאת מבינה אותם, את הופכת למלכה במטבח. 

מקצוענית שבאמת 

יודעת מה היא עושה”

בתור אחת שהגיעה ממקום של חוסר ביטחון עצמי וחוסר ביטחון במטבח,  בחרתי ללכת עם הלב שלי ולפתח קריירה מקצועית למרות כל החששות. והיום, אני מנהלת עסק משגשג בתחום.

ואם אני הצלחתי –

אז גם את יכולה!

מה תלמדי בקורס?

תלמדי איך לגשת נכון לכל מתכון ולהבין את סדר הפעולות כדי להגיע לתוצאה מדוייקת

תלמדי איך להכין מגוון מתכונים גם קלים וגם קצת מורכבים ואיך לשדרג כל מתכון בסיסי

תלמדי איך לאפות נכון, מה החום המתאים לכל סוג של קינוח, ואיך לדאוג שהעוגות שלך תמיד יישארו גבוהות ויפות

איך להכין סוגים שונים של בצקים ואיך להגיע לגימור מושלם גם בקינוח הכי פשוט

תכירי מקרוב את כל המכשירים והכלים שיש לרשותך במטבח ולמה מיועד כל אחד מהם

תלמדי טכניקות שונות באפייה ותקבלי מגוון טיפים שווים שיהפכו את החוויה שלך במטבח לכזו שלא תרצי להפסיק לאפות לעולם

איך השיעורים בנויים?

בקורס 80 סרטונים מקיפים המתרכזים ב8 שיעורים 

ערוכים, מסודרים ומצולמים בצורה איכותית.

החל מהבסיס ועד לשיעורים ומתכונים מורכבים.

שיעור 1: היכרות

קודם כל את ואני נכיר מקרוב, אספר לך קצת על עצמי ועל הדרך שעברתי בתחום הקונדיטוריה כדי שתכירי אותי קצת יותר ותתחברי אליי אפילו שאת במטבח שלך. לאחר מכן תעברי להכיר את המטבח ואת כל הכלים והמכשירים שיש לרשותך ומה התפקיד של כל אחד מהם. תכירי סוגים שונים של תבניות, מיקסרים, כלים, ותלמדי להשתמש בשקיות זילוף וצנטרים שונים ואיך ממירים כל מתכון פרווה לחלבי.

שיעור 2: טארטים ובצק פריך

תלמדי איך להכין 2 סוגים של בצק פריך – שקדים וקקאו, שמהם תלמדי להכין טארט לימון משגע עם מרנג שוויצרי צרוב, טארט תפוחים בקינמון עם קראמבל חמאה וטארט שוקולד עם גנאש שוקולד עשיר וטעים בטירוף. תלמדי מה חשיבותו של הבצק הפריך ומה אופן ההכנה הנכון עבורו. אסביר לך איך להכין גם טארטלטים קטנים ואישיים ומכל מתכון שתקבלי תוכלי להמיר בעצמך למתכון פרווה ולהכין עוד מגוון מליות מושלמות וטעימות לטארטים.

שיעור 3: שמרים

קודם כל תלמדי מה זה בצק שמרים וממה הוא מורכב, מה חשיבות השמרים במתכון, מהי רשת גלוטן, למה צריך ללוש את הבצק בזמן מסויים ומה יקרה אם לא תלושי מספיק. תלמדי 3 סוגים שונים של בצקי שמרים ואיך להכין מכל בצק מגוון מאפים עם מליות ביתיות שתכיני בעצמך וגם מתכון מלוח של פיצה מרגריטה מושלמת ורוטב פיצה ביתי מנצח!

שיעור 4: בצק רבוך

תלמדי איך להכין בצק רבוך בצורה נכונה, מתי ואיך להוסיף את הביצים לבצק כדי לקבל את הבצק המושלם במרקם המושלם. תלמדי איך לזלף פחזניות שמנמנות ויפות בציפוי קראמבל קקאו במילוי קרם פטיסייר וניל מושלם ! תלמדי להכין פארי ברסט – הקינוח הכי טעים שמככב בכל קונדיטוריה טובה בפריז, ותכיני לו קרם דיפלומט קפה הכי טעים שאכלת! והכי חשוב תלמדי איך לאפות את הכל בצורה נכונה שכלום לא יצנח לך בשנייה שתוציאי את המגשים מהתנור.

שיעור 5: עוגות מעוצבות

תלמדי להכין עוגה מעוצבת מההתחלה ועד הסוף. תאפי עוגת שוקולד גבוהה, עסיסית ושוקולדית. תלמדי איך לחתוך אותה בצורה נכונה ואיך להקציף את השמנת למילוי ולעיטוף. תלמדי 3 סוגי עיטוף שונים, תעבדי עם דפי סוכר ואפילו תכיני כתר משוקולד. אחרי השיעור הזה תוכלי להכין כל עוגה מעוצבת שרק תרצי!

שיעור 6: מארז קינוחים

שיעור שחיתות! תלמדי בו להכין עוגת מוס גבוהה ומרשימה במתכון בסיס שממנו תוכלי להכין עוד מגוון טעמים שווים ומגוונים. תלמדי איך להכין גנאש טפטופים במרקם הנכון ואיך לקשט את העוגה מעל בצורה יפה. תלמדי איך להכין קרם ברולה, צנצנות מוס ומגנומים קטנים ומושחתים. את כל המתכונים בשיעור הזה תוכלי להכניס למארז אחד וליצור מארז קינוחים מושחת

g

שיעור 7: מקרונים

העוגיה הכי מפונקת בעולם! סוף סוף תלמדי את כל הסודות להכנת העוגייה המושלמת. תלמדי איך להכין מרנג איטלקי, איך לקפל נכון את המסה, איך לזלף נכון את העוגייה, איך לאפות בצורה נכונה ויותר חשוב מהכל, תלמדי את כל התיאוריה מאחורי העוגיה – למה כל מרכיב משמש ולמה חשוב להקפיד על כל חוק ב100% ולא לחפף. תלמדי איך לעבוד עם מדחום וכמובן איך להכין מילוי מפנק לעוגייה המושלמת.

ואם זה לא מספיק - יש גם בונוס!

b

שיעור 8: עוגת גבינה אפויה

העוגה הכי מפנקת בעולם! זו שלא תצליחי להפסיק ליישר ואין אורח או לקוח אחד שלא ירעיף עליה מליון מחמאות! תלמדי איך להכין קציפת מרנג במרקם הנכון, איך לקפל את המסה מבלי להפיל אותה. איך להשתמש נכון ברינג ולעטוף אותו ואיך לאפות באמבט מים כדי שהעוגה תעלה מעלה מעלה ותשמור על הגובה שלה גם לאחר האפייה.

ומה עוד את מקבלת?

  • גישה לכל החיים לאתר אינטרנט מיוחד שבו תקבלי את כל סרטוני ההדרכה, מסודרים לפי שלבי עבודה ועם הסברים מדוייקים. 

  • חוברת מתכונים מפורטת להורדה והדפסה.

  • מענה מקיף בקבוצת ווצאפ סגורה לשאלות וכל עזרה שתצטרכי במסגרת הקורס.

כמה עולה לך כל הטוב הזה?

המחיר המקורי של הקורס הוא:

497 ש”ח

ולכבוד ההשקה של הקורס החלטתי שהמחיר יהיה:

397 ש”ח

מחיר ההשקה תקף לשבוע הקרוב בלבד
ויעלה למחיר המלא בתאריך 04.03

להרשמה וקבלת גישה מיידית מלאי את הפרטים כאן

אנחנו עדיין לא מכירות?

היי, נעים להכיר. אני בר דהן.

קונדיטורית מקצועית בוגרת בית ספר “בישולים”, בעלת קייטרינג חלבי ומגשי אירוח לאירועים, ומנחת סדנאות דיגיטליות לבישול חלבי ואפייה ביתית.

נשואה לאופיר, ואמא של ירין.

לפני 4 שנים פתחתי את העסק שלי, העברתי מאות סדנאות בבתים מארחים ברחבי הארץ ולימדתי מאות נשים את סודות המטבח שלי.

במשך השנים בתחום הקינוחים הוספתי גם את תחום הבישול והיום אני מנהלת עסק של קייטרינג חלבי ומגשי אירוח. בתור אחת שהגיעה ממקום של חוסר ביטחון עצמי וחוסר ביטחון במטבח, בחרתי לשנות את זה והלכתי ללמוד ולפתח קריירה מקצועית. לכן, היום, כשאני רואה כל כך הרבה נשים שרוצות להגשים את החלום שלהן ומפחדות, אני רוצה להעביר את כל הידע שלי אליהן ולהגיד להן שהכל אפשרי – אם רק מנסים.